"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"קשה לי לקרוא את זה": צפו בכתבת חדשות 12 נשברת בשידור
מדינה שלמה חיכתה לשובם של הילדים כפיר ואריאל ביבס עם אמם שירי • כשהפעימה הרביעית בוצעה והתברר כי הם אינם כלולים בה, מיכל פעילן בכתה מול המצלמות

Loading...

מיכל פעילן נשברת צילום מסך חדשות 12

"קשה לי לקרוא את זה": צפו בכתבת חדשות 12 נשברת בשידור

מדינה שלמה חיכתה לשובם של הילדים כפיר ואריאל ביבס עם אמם שירי • כשהפעימה הרביעית בוצעה והתברר כי הם אינם כלולים בה, מיכל פעילן בכתה מול המצלמות

יוסי דלאל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אמש (שני), עת התבהר באופן ודאי כי כפיר ביבס בן העשרה חודשים, החטוף הצעיר ביותר שבו מחזיק ארגון הטרור חמאס, לא ישוחרר במסגרת עסקת החטופים יחד עם אמו שירי ואחיו הגדול אריאל, נכמר ליבם של רבים בישראל. במהלך המשדר המיוחד בהנחייתו של רפי רשף, הקריאה כתבת הרווחה שלחדשות 12מיכל פעילן את הודעתה של משפחת ביבס המאוכזבת והכואבת, והשתנקה.

"משפחת ביבס קיבלה הודעה רשמית שהמשפחה שלה לא נמצאת ברשימה שתשוב היום", הכריזה פעילן אחרי שהגיעה ההודעה על סיום המחלוקת בין ישראל לחמאס על רשימת המשוחררים היומית ויציאתה של הפעימה הרביעית לפועל. "'אנחנו, משפחתם של שירי, ירדן, כפיר ואריאל ביבס, חווים כרגע רגעי חוסר ודאות גדולים. ההבנה שאת החיבוק שלו ייחלנו כל כך לא נקבל כעת מותירה אותנו ללא מילים'", ציטטה פעילן בקול נחנק ושבור.

מיכל פעילן על משפחת ביבס בחדשות 12, צילום: חדשות 12

"קשה לי לקרוא את זה", ציינה, והמשיכה להקריא בקול חנוק מדמעות: "'אנו מאושרים עבור כל המשפחות אשר התאחדו עם יקיריהן. לא נפסיק את המאבק להחזרתם ארצה של אהובינו. תודה לכולם על התמיכה'".

בסיום ציטוט ההודעה הוסיפה פעילן, כשהיא עוד מתקשה להסתיר את התרגשותה: "נראה לי שמדינה שלמה ייחלה לראות אותם חוזרים וכפי שהם אומרים, לא נפסיק את המאבק עד שכולם יחזרו לכם". רשף, שהבחין בקושי של פעילן לדווח, ביקש להחדיר תקווה בה ובצופים. "בואו נאחל ונקווה. יש עוד יומיים", הזכיר את הארכת הפסקת האש שעתידה לכלול את שחרורם של 20 חטופים נוספים. "יותר מזה, כבר אמרו לנו קודם שחמאס רצה את ההארכה כי חלק מהשמות שהוא פרסם היום הוא הכין למחר. אני לא אומר שזה הם, אבל בואי נהיה אופטימיים", ביקש בסיום.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...