"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
75 הסדרות שכל ישראלי חייב להכיר: החיים כשמועה
בשלושה פרקים בלבד, אסי דיין מציג את סיפור ילדותו, נעוריו ובגרותו השזור בזה של מדינת ישראל
אסי דיין | צילום: זיו קורן
75 לישראל

75 הסדרות שכל ישראלי חייב להכיר: החיים כשמועה

בשלושה פרקים בלבד, אסי דיין מציג את סיפור ילדותו, נעוריו ובגרותו השזור בזה של מדינת ישראל

עמי פרידמן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הסדרה:החיים כשמועה

שנות שידור:2012

איפה שודרה:הוט 3

שחקנים ראשיים:אסי דיין

יוצרים:אסי דיין, עדי ארבל, מואיש גולדברג

למה לראות?אוטוביוגרפיה טלוויזיונית חד פעמית של אסי דיין, שמגוללת את קורותיו של היוצר והבמאי, דרך קורותיה של מדינת ישראל.

סיפור ילדותו, נעוריו ובגרותו של אסי דיין שזור בזה של המדינה המתעצבת. הילד שנולד לאצולה צבאית ומדינית יהפוך עם השנים לנער פוחז אך ברוך בכישרון בלתי רגיל, יבסס את עצמו כאחד הקולנוענים החשובים בתולדותינו – ובמקביל ינהל חיי הרס עצמי, רוויי סמים ומשברים נפשיים. רק שלושה פרקים הייתה לסדרה יוצאת הדופן הזו, והיא לא הייתה זקוקה ליותר כדי להיחשב יצירת מופת. לא פחות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...