"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
יוסי ביילין ב"הטעויות המוצלחות שלי": לא הודה באף טעות
במקרה של ביילין ענת גורן הגיעה לעשות יותר צחוקים וכיף מאשר לצאת עם מסמך מרתק • ניתן היה בהחלט לאתגר אותו באיזו שאלה קשה, אבל זה לא קרה כאן • דעה
ענת גורן ויוסי ביילין ב"הטעויות המוצלחות שלי" | צילום: יוטיוב

יוסי ביילין ב"הטעויות המוצלחות שלי": לא הודה באף טעות

במקרה של ביילין ענת גורן הגיעה לעשות יותר צחוקים וכיף מאשר לצאת עם מסמך מרתק • ניתן היה בהחלט לאתגר אותו באיזו שאלה קשה, אבל זה לא קרה כאן • דעה

נועם פתחי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ענת גורן היקרה, יש לך זהב ביד, תוכנית קטנה בשם "הטעויות המוצלחות שלי" עם קונספט באמת מגניב - אפשר שלא תיתני לו להתפספס? תראי, את חייבת לזכור שאנחנו, הצופים, מתיישבים מול הטלוויזיה כדי לשמוע על הג'וס: הכישלונות של הידוענים, רגעי השפל של הפוליטיקאים, או במילים אחרות, לחזות בכוכב נופל.

"כשיוסי ביילין טועה הוא כמעט משנה את פני ההיסטוריה" פתחת אמש ושלחת אותי להכניס שקית פופקורן טובה למיקרו. נשבע שאמרתי לעצמי: רגע, רגע, האם האדריכל הראשי של הסכמי אוסלו עומד לדבר על טעויות שלו? על טעות קטנה שהובילה אולי לכמעט 2,000 נרצחים? היש סיכוי שהפורמט הייחודי שמזמין פוליטיקאים וידוענים כדי להודות בכישלונות קריירה, יוציא מהאיש המרתק הזה אחד כזה?

עוד לפני שנהיינו מדינת "ביבי, לא ביבי" היה פה שמאל משפיע ואידיאולוגי, שלקח את המדינה לכיוון האידיאולוגי שלו - ואם פרס ורבין היו הנהגים, ביילין היה הקריינית מהווייז.

אחרי שריככת אותו לא רע בפינת ה"ביילין לא הנדימן ולא מצליח להרכיב מגהץ", ואז צחקת איתו בניסיונות להכניס קפסולות נספרסו, הייתי בטוח שעל הספה בהמשך נזכה לאיזו כותרת או שתיים. אי אפשר לקחת ממך את יכולות המראיין מרואיין שלך, אבל גם במקרה של ביילין הגעת לעשות יותר צחוקים וכיף מאשר לצאת עם מסמך מרתק. יכולת לאתגר אותו באיזו שאלה קשה, אולי באיזו הערת ביניים שתגרום לו לזוז באי נוחות, אני כבר לא מדבר על אזכור ל"קורבנות השלום" שבאמת שילמו את מחיר הכישלון.

אפילו ברגע באמת נדיר, שבו ביילין סיפר איך לפני הבחירות דרש מפרס ללכת על שאלת הסדר הקבע ופרס סירב כדי "קודם לקבל את המנדט מהעם", פספסת את שאלת מיליון הדולר: "אז פרס רצה להונות ולהעלים את המטרה השנויה במחלוקת מהציבור?" טעות לא מוצלחת במיוחד.

"הטעויות המוצלחות שלי" עם ענת גורן, ,22:15 כאן 11

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...