"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
הכתבה המלאה ביום שישי ב"שישבת"

הקרדשיאנס מדברות: "אי אפשר להמציא את מה שקורה לנו"

"הכאוס בלתי נגמר", מתעקשת אמא קריס ג'נר על הסדרה החדשה בכיכוב המשפחה הראשונה של הריאליטי, ומקבלת גיבוי מבנותיה ומהמפיק החדש • בכתבה שתתפרסם במגזין "שישבת" הן מדברות על הכסף הגדול, מטחנת היח"צ, מפעל המותגים והשינוי שקים רוצה לעשות בעולם: "אני כבר לא אותה אחת שחושבת שעות על איזה סלפי ביקיני כדאי להעלות"

,עודכן
0השמעה
"הכאוס בלתי נגמר". "משפחת קרדישאן", צילום: HULU

זה אולי יפתיע רבים, אבל המותג המבוקש ביותר בשנת 2022 של אימפריית התוכן דיסני, שבין היתר כוללת גם את סרטי מארוול ו"מלחמת הכוכבים", הואמשפחת קרדשיאן. פרטי החוזה של המשפחה הראשונה של הריאליטי ושל הרשתות החברתיות מול דיסני לא נחשפו, אבל ההערכות טוענות לסכום מינימלי של מאה מיליון דולר שהועבר לבנות המשפחה, שמעתה מתפקדות גם כמפיקות.

במפגש עיתונאי עם הכוכבות, כל אחת מהן מלווה בצוות ביוטי שלם שדואג לטאצ'-אפים של איפור, שיער וקמטוטים בבגדים ללא הפסקה, התעקשו בנות המשפחה, כמו גם המפיק החדש והמבוקש שלהן, שהפעם לא מדובר בריאליטי, הפעם מה שמתקבל על המסך אותנטי לחלוטין. "אי אפשר להמציא את מה שקורה לנו", אומרת בנחרצות האמא של המשפחה קריס ג'נר, "הכאוס בלתי נגמר".

באדיבות דיסני+

"אנחנו מראות כמה גדלנו מאז אותה סדרה שעלתה ב-2007", אומרת קלואי קרדשיאן. "כשהתחלנו היינו מבוהלות, הרבה קורה לנו בחיים ואי אפשר לתחום הכל בפשטות לנרטיב של התחלה, אמצע וסוף. הרבה עלילות זורזו בעריכה, נעטפו בסרט צבעוני מתקתק ונשכחו בצד. ככה לא נראים החיים במציאות. עכשיו אנחנו יותר חשופות, פונות ישירות למצלמה באופן טבעי, לא רק ריאליטי אלא סדרה דוקומנטרית אותנטית".

כשמעמתים אותן עם מעורבותן החדשה בהפקת הסדרה, מה שלמעשה נותן להן שליטה מוחלטת בתוכן שמתקבל על המסך, קלואי טוענת: "אנחנו מעורבות מאחורי הקלעים, רואות קטעים בזמן עריכה ונותנות הערות, אבל לא ממקום של מגננה אלא פשוט לתת את דעתנו לגבי מה יעשה את הסדרה לטובה יותר. זו מראה של חיינו ואני אישית מרגישה שעברתי צמיחה רגשית מצפייה בעצמי. קנדל וקיילי היו ילדות קטנות כשהתחלנו, אז הן יותר מציבות גבולות".

"התבגרתי"

קים קרדשיאן, מצדה, ממשיכה בכל הכוח לשנות את התדמית שלה, מטראש-ריאליטי זול לעורכת דין עם אג'נדה. "התבגרתי", היא טוענת, "אני מגדלת ארבעה ילדים שחורים, כלומר מקהילה נרדפת שמופלית לרעה במדינה הזאת. אני רוצה לשנות את המציאות, כדי שלילדיי ולילדיהם של כל חבריי יהיה עתיד שונה, בתקווה שנוכל לרפא את המערכת העקומה. זוהי המוטיבציה שלי".

"אני כבר לא אותה קים שחושבת שעות על איזה סלפי ביקיני כדאי להעלות", היא מתעקשת, "אבל זה גם לא נעלם לגמרי מחיי. אדם חייב להיות נאמן למי שהוא באמת ולקחת הכל בכיף".

על הסיבות לפיטורי המפיק שגילה אותן ריאן סיקרסט ועל הדרך החדשה והמאוד רווחית שלהן בתעשייה, המשמעות של המעבר לדיסני, מכונת היח"צ המשומנת של המשפחה והשפעתה על רווחיות המותג ועוד, בכתבה המלאה שתפורסם במגזין "שישבת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר