"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
נעמי לבוב על רותם סלע: "אנחנו מאץ' שעובד"
פגשנו את כוכבות סדרת הדרמה הקומית החדשה "בלאדי מורי" לשיחה על החיפוש המתמיד אחר האהבה, על ההתמודדות עם דחייה ועל העבודה זו לצד זו

פרימיירת הסדרה "בלאדי מורי" // כתבת: לי מור // צילום: משה בן שמחון, באדיבות YES

נעמי לבוב על רותם סלע: "אנחנו מאץ' שעובד"

פגשנו את כוכבות סדרת הדרמה הקומית החדשה "בלאדי מורי" לשיחה על החיפוש המתמיד אחר האהבה, על ההתמודדות עם דחייה ועל העבודה זו לצד זו

,עודכן
0השמעה

אתמול בערב (רביעי) התקיים במוזיאון ארץ ישראל אירוע השקת הסדרה החדשה מבית yes "בלאדי מורי". בדרמה הקומית החדשה מככבותנעמי לבובורותם סלע, והיא נוצרה על ידי סתיו אידיסיס ובוימה על ידי יוגב יפת.

קשה היה להתעלם מנעמי לבוב ובטנה שהולכת לפניה. שוחחנו איתן על הדמויות והעלילה סביבן, על רווקות ודחיות, על המסרים של הסדרה המכוונים לנשים המתמודדות עם החיפוש היומיומי אחר האהבה, ושברונות הלב שבדרך לזוגיות הנחשקת שרובנו משוועים אליה בסופו של יום.

"בלאדי מורי" עולה הערב (חמישי) ב-yes וב-STINGTV .

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו