"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
יוצאת "האח הגדול" ויוצא "נינג'ה ישראל" יחפשו אהבה בטלוויזיה
היא הגיעה לגמר "האח הגדול" וסיימה במקום השני, הוא אחד המשתתפים הבולטים והחתיכים ב"נינג'ה ישראל" - ושניהם רווקים
אהבה בפרק ב' | צילום: Getty Images
פרסום ראשון

יוצאת "האח הגדול" ויוצא "נינג'ה ישראל" יחפשו אהבה בטלוויזיה

היא הגיעה לגמר "האח הגדול" וסיימה במקום השני, הוא אחד המשתתפים הבולטים והחתיכים ב"נינג'ה ישראל" - ושניהם רווקים

ערן סויסה
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

פרסום ראשון: יוצאת "האח הגדול", ירדן אדרי (27), ויוצא "נינג'ה ישראל", גור ארד (28), יחפשו אהבה בתוכנית ריאליטי חדשה.

בימים אלה עובדים בהוט בידור על תוכנית שידוכים חדשה, ואחרי הרבה מאוד אודישנים הוחלט על שני המשתתפים הראשיים: היא פיינליסטית "האח הגדול" והוא אחד המתמודדים הבולטים והחתיכים של נינג'ה ישראל. שניהם, כמובן, רווקים, אבל אולי לא לעוד הרבה זמן. את התוכנית מפיקה חברת סלוצקי תקשורת והצילומים יחלו בקרוב.

ירדן אדרי, צילום: אלכס ליפקין

אדרי השתתפה בעונת "האח הגדול" עם תקוה גדעון, הגיעה לגמר וסיימה במקום השני. מאז נעלמה מהמסך. ארד היה אחד המתמודדים הבולטים בעונה האחרונה של נינג'ה ישראל. הוא נפצע במהלכה אבל הצליח להגיע לגמר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...