למרות הקורונה: לואי סי. קיי חוזר לישראל

הקומיקאי והסטנדאפיסט המצליח והאהוב חוזר לארץ לשלושה מופעים שיתקיימו בתיאטרון תל אביב

לואי סי. קיי, צילום: GettyImages

הנה עוד סימן שהקורונה מאחורינו: בשורה שמגיעה מעבר לים על בואו של הסטנדאפיסט והקומיקאי לואי סי. קיי, שחוזר לסבב הופעות אינטימיות בתל אביב, קצת יותר משנתיים אחרי הביקור האחרון שלו בארץ. זה יקרה בין התאריכים 21-23 בפברואר בתיאטרון תל אביב (לשעבר בית החייל).

 לואי סי. קיי הוא אחד הקומיקאים והסטנדאפיסטים המצליחים ביותר, זוכה שישה פרסי אמי, האיש שיצר, כתב וכיכב בסדרת המופת המכוננת "לואי" ו"הוראס ופיט“. ב-2015 הוא היה הקומיקאי הראשון שעשה סולד אאוט במדיסון סקוור גרדן.

שלוש פעמים רצופות הוא יעלה על הבמה בשראל למה שהוא מבטיח: ערב של סטנד אפ נטול עכבות ומעצורים, שוחט פרות קדושות ובעיקר מבריק ומצחיק.

מעמדו של סי. קיי נסדק כשבנובמבר 2017 פורסמו ב"הניו יורק טיימס" עדויות של מספר קומיקאיות כי הטריד אותן מינית, מה שהוביל להודעה לתקשורת, בה אמר כי המקרים שפורסמו בעיתון נכונים, ושהוא חש חרטה על מעשיו. בעקבות הפרשה עצר את מופעי הסטנדאפ למשך מספר חודשים ולאחר מכן חזר בהדרגה.

כיאה למעמדו, חל איסור מוחלט על הכנסת מצלמות ומכשירי הקלטה למופע. מכירת הכרטיסים תיפתח היום (חמישי) בשעה 11:00. מחיר כרטיס: 335 ש"ח.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר