שאול מזרחי נשבר: "עוד 10 ימים אני פותח את הבארבי"

בעלי המועדון המפורסם לא מוכן לחכות עד שעולם התרבות יחזור לשגרה המובטחת • בראיון ל"ישראל היום" הוא אומר: "לא מעניין אותי אם יגיעו ויתנו דו"חות... אנחנו הסקטור הכי לוזר במדינת ישראל"

"תלמד לסתום את הפה שלך". שאול מזרחי // צילום: קוקו // , צילום: קוקו

כששאול מזרחי, בעלי מועדון הבארבי בתל אביב, חזר מצומת ביל"ו ששם שהו המוני אנשים, הוא החליט שזהו. הוא שם סוף למצב האבסורדי שעולם התרבות נקלע אליו. יש אמנם דיבורים על מתווה חזרה, על פתיחת המשק ועל דרכון ירוק, אבל עולם התרבות עדיין סגור.

"הצפתי את הבעיה בפייסבוק בצורה הכי כנה ואמיתית. הוצאנו קול קורא לאנשים להתעורר על החיים שלהם", הוא מסר ל"ישראל היום". "תתעוררו על החיים שלכם, צאו מאזור הנוחות של חצרות עם 20 איש, תתחילו לחשוב כקולקטיב ולא כאינדיבידואל. אנחנו כתעשיית תרבות יכולים לקחת את הציבור הרחב שלנו למקומות אחרים. עוד עשרה ימים אני פותח. האמנים, הצוותים והקהל צריכים להיות מחוסנים או עם תעודת מחלים, או כאלה שעשו בדיקה והתוצאה שלילית. אלו הפרמטרים.

"היום יש למעלה משני מיליון וחצי מתחסנים, ו-600 אלף איש שכבר חלו בקורונה, כלומר הם יכולים להרשות לעצמם לבוא. אני התחסנתי כי הבטיחו לי שאני חוזר לעבודה, אז איפה החזרה לשגרה? מתישהו יפתחו, אז למה לא עכשיו? לא יעלה על הדעת שביבי נפגש עם ראש ממשלת יוון בדיונים על פתיחת הטיסות ולא מדברים על התרבות. לא מעניין אותי אם יגיעו ויתנו דו"חות. אנחנו חייבים להתעורר. עברתי בצומת ביל"ו עכשיו, ראיתי מה קורה שם ונדהמתי. אני לא מנסה לייצר פרובוקציה, אני מדבר מדם ליבי, ויש אמנים שהולכים איתי ובקרוב תקבלו לוח הופעות. אנחנו הסקטור הכי לוזר במדינת ישראל, השנה האחרונה התהפכה לי בפרצוף. הגיע הזמן להתעורר על החיים שלנו".

זהו סופית נשברנו!!!! 333 ימים סגורים ללא סוג של אור בקצה המנהרה הראשונים לסגור והאחרונים להפתח.לא אני לא מאשים רק את...

Posted by ‎בארבי / Barby‎ on Wednesday, February 10, 2021

.

 הפוסט של מזרחי בפייסבוק

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר