סגירת מעגל. צילום: צילום מסך

האם תצליחו לזהות את הילד שהפך לכוכב?

סגירת מעגל: אוראל צברי חוגג יום הולדת ומצטרף שוב למחזמר "היפה והחיה" לצד חני נחמיאס • לפני 24 שנים הוא חגג יום הולדת לצידה בתוכנית הילדים "בחדר של חני", וכעת הם שותפים על הבמה

היום (שישי) חוגג אוראל צברי את יום הולדתו ה-32, כשהוא עסוק בין היתר בצילומים ל"ארץ נהדרת" ובחזרות למחזמר המצליח של דיסני "היפה והחיה" - שחוזר בחג החנוכה לסיבוב נוסף עקב הביקוש - שם הוא מגלם את קוגסוורת' (שעוני).

לצידו על הבמה, שרה, רוקדת ומשחקת חני נחמיאס המגלמת את מאדם דו תה (גברת תיון) - התפקיד המיתולוגי שגילמה גם כאשר הוצג המחזמר בישראל לפני כ-20 שנה.

אוראל צברי וחני נחמיאס ב"היפה והחיה", צילום: אריאל עפרון, טופ 10

נחמיאס מטיילת בימים אלה במזרח והפתיעה את אוראל בסרטון ברכה ליום הולדתו. בקרוב הם ייפגשו שוב על הבמה בחנוכה.

המפגש הראשון של השניים התקיים כאשר צברי היה בן 8 בלבד, וגם אז חגג יום הולדת לצידה של נחמיאס, כאשר התארח בתוכנית "בחדר של חני" בחינוכית.

אוראל צברי (משמאל) ב"חדר של חני", צילום: חינוכית
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...