בסוף חודש אוגוסט המהביל, בליל חמישי, 28.8 יתקיים בתל אביב - יפו, הלילה הלבן, מאירועי התרבות העירוניים הגדולים והמזוהים עם העיר.
ברחבי העיר יתקיימו עשרות אירועי תרבות לקהל הרחב - כל הפרטים באתר עיריית תל אביב - יפו.
אחד האירועים המרכזיים יתקיים בכיכר ביאליק - מרחב תרבות עירוני, שיארח את אנסמבל "ציפורלה", שיעלו עם מופע שנכתב במיוחד לערב הזה.
המופע יתקיים בשלוש פעימות, בשעות 19:30, 21:00 ו‑22:30 , על פני ארבע במות, כל אחת בתחנה אחרת בכיכר.
בנוסף, יתקיימו פתיחות של שתי תערוכות בבית ליבלינג: "הפנטומים של רובע 9" של ניצן כהן ו"מגדירים: עשור של עיצוב ספרים עכשווי", אותה יצרו 50 סטודנטיות וסטודנטים של שנקר. במוזיאון בית ראובן תתקיים מכירה של של פוסטרים וקטלוגים מההיסטוריה של המוזיאון, במחירים מוזלים ועם בונוס בדמות דרינק בחינם לכל רוכש.
בנוסף, יתקיים סיור פסלים מספרים (בתשלום) - סיור בין פסלי החוצות לאורך שדרות רוטשילד ועד גן השרון, בהדרכת רעות ברנע, עיתונאית אמנות ותרבות, אוצרת עצמאית ומדריכת סיורי אמנות. הסיור יעבור בין 11 פסלי חוצות הפזורים בעיר לאורך שדרות רוטשילד ועד גן החשמל. לכל פסל סיפור, אישי, אנונימי, מפורסם או אמנותי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו