לאחר ששיתפה פעולה עם הלן מירן ושירה האס: זוהי המנכ"לית החדשה של האופרה הישראלית
טלי ברש גוטליב תחליף את צח גרניט בתפקיד • הוא ימשיך לכהן כמנהל האמנותי • ברש גוטליב הייתה מנכ"לית קרן הפילהרמונית הישראלית במשך 26 שנים
אחרי 26 שנים בהן כיהנה כמנכ"לית קרן הפילהרמונית הישראלית, תגיע טלי ברש גוטליב לאופרה הישראלית ותחליף את צח גרניט בתפקיד מנכ"לית האופרה. גרניט היה מנכ"ל האופרה במשך שמונה שנים וימשיך לכהן כמנהלה האמנותי.
במסגרת ניסיונה בפילהרמונית, הייתה ברש גוטליב אמונה על גיוס מאות מיליוני שקלים לטובת פעילותה של התזמורת, הייתה שותפה בהעברת השרביט ממאסטרו זובין מהטה למאסטרו להב שני, יזמה בקורונה גאלות וירטואליות בהנחייתן שלהלן מירןושירה האסוהייתה ממובילי פרויקט שיפוץהיכל התרבות.
מינויה של טלי הוא חלק מתהליך שינוי ארגוני שמבצעת האופרה, במסגרתו יפוצל תפקיד המנכ"ל והמנהל האמנותי, לאור התרחבות משמעותית וכחלק מהיערכות האופרה להתמודדות עם האתגרים המרכזיים הצפויים לה בשנים הקרובות.
"אני נרגשת לקבל עליי תפקיד משמעותי זה ומאמינה בכל ליבי במקומה הייחודי של האופרה בתרבות הישראלית. בימים מטלטלים אלה יש משמעות מיוחדת לתרבות כמקור יציב של שקט פנימי ונחמה. אני מצפה להוביל את האופרה, לצידו של צח, בהמשך תהליך של צמיחה ולהביא את הקסם שלה לקהלים חדשים - גם בצפון ובדרום", מסרה ברש גוטליב.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו