"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מה גרם לארנולד שוורצנגר לחזור לקולנוע אחרי שכיהן כמושל קליפורניה?

חדש: הפודקאסט "דודי הוליוודי" עם כתב הבידור של "ישראל היום" בלוס אנג'לס שחושף את האמת על כוכבי הוליווד הגדולים ביותר, בהם סקרלט ג'והנסון, גל גדות, גורדון רמזי, וין דיזל ורבים נוספים • מי נחמד במציאות ומי לא? מי צנוע ומי מתנשא? ומה הם חושבים על ישראל? • כל אלה ועוד מדי שבוע ביום חמישי • האזינו לפרק השני על ארנולד שוורצנגר

,עודכן
0השמעה
ארנולד שוורצנגר, צילום: גלעד דיסטלמן

ברוכים הבאים לפודקאסט הכי נוצץ בישראל:"דודי הוליוודי"עם כתב הבידור של "ישראל היום" בלוס אנג'לס, דודי כספי.

מדי שבוע ביום חמישי נפרסם תוכנית חדשה, שתעסוק בכוכבים הכי מפורסמים בעולם. בכל פרק דודי כספי ישתף מחוויותיו האישיות עם אותו מפורסם, לצד קטעים משיחותיו עמו. מי מהם נחמד במציאות ומי פחות? מי מפתיע לטובה ומי דווקא לרעה? הפודקאסט "דודי הוליוודי" יספק לכם תשובות לשאלות אלו ורבות נוספות.

• דודי הוליוודי: האם גל גדות באמת כל כך מצליחה?

והפרק:ארנולד שוורצנגר.אחד הכוכבים הכי גדולים ואוהב ישראל, שגם ביקר בה, מספר: "אני מעודכן במה שקורה אצלכם ועוקב אחרי החדשות". איך זה היה עבורו לחזור להוליווד אחרי התקופה שבה כיהן כמושל קליפורניה? איך הוא מנסה לשחזר את הצלחותיו הקודמות בקולנוע, ומה מטרותיו לעתיד? כל התשובות ועוד - בפודקאסט.

פרט לגל גדותשהתארחה בפרק הקודם ולשוורצנגר, נשוחח בתוכנית על וין דיזל, פריס הילטון, צ'נינג טאטום, גורדון רמזי, סקרלט ג'והנס ועוד רבים וטובים.

הפודקאסט "דודי הוליוודי"עם דודי כספי, כתב הבידור של "ישראל היום" בלוס אנג'לסמוזיקה: DJ אלי מתנה DJELIMATANA@עריכה ועיצוב: גלעד דיסטלמןראש פרויקטים מיוחדים: ליאור פלג מנהל אחראי: רז ישראלי

"דודי הוליוודי" עם דודי כספי,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר