גל גדות. צילום: רויטרס

"גל גדות זכתה במלכת היופי. היא לא תדע לעמוד מול מצלמה"

אמן החושים חזי דין התארח בתכנית רדיו וסיפר שבעבר, פסל השתתפות של הכוכבת בטלוויזיה • לדבריו, הוא לא ידע "אם יש לה את זה"

[object Object]

כבר כמה שנים שגל גדות היא הישראלית הכי מצליחה בהוליווד, וכזו שעושה לנו הרבה כבוד מעבר לים. בין השתתפות בשוברי קופות לכוכב בשדרה המפורסמת ביותר בעולם, יש מי שלא האמינו בה בתחילת דרכה - ואוכלים את הכובע, שמתוכו יוצא שפן.

אמן החושים חזי דין השתתף בתכנית הרדיו "טוב שבאתם" בגלי צה"ל, וסיפר על תקרית עליה הוא מצטער עד היום: "אני חזי דין, החמוד והמקסים והנחמד, מנעתי מגל גדות תפקיד טלוויזיוני - בטענה שאני לא יודע אם יש לה את זה".

דין המשיך וסיפר: "אני עושה תכנית והלכתי לסוכנות, כדי שיסדרו לי כוכבת, כוכבים. אמרו לי 'אתה יודע מי זו גל גדות? היא מהממת'. אמרתי, ואני לא אשכח, 'היא זכתה במלכות יופי, אוקיי? היא יודעת לעמוד מול מצלמה? היא לא תדע'. יצאתי משם וניסיתי להיות נחמד, אמרתי שאני אחשוב על זה.

"אני תמיד אומר שאין שום דבר שאני מתחרט עליו בחיים, בקריירה שלי. וואלה, הוצאתם ממני היום שאני מצטער על משהו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...