"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
גימלייב: דוד ד'אור בהופעה
צפו: הזמר מבצע את שירי אלבמו החדש, "משהו טוב", בהופעת השקה חגיגית, לצד השירים הוותיקים
צילום: קוקו // הופעת השקה חגיגית לאלבום החדש

גימלייב: דוד ד'אור בהופעה

צפו: הזמר מבצע את שירי אלבמו החדש, "משהו טוב", בהופעת השקה חגיגית, לצד השירים הוותיקים

מערכת היום
, עודכן

אחרי שהופיע מול ראשי מדינות מכל העולם והאפיפיור, מגיע דוד ד'אור ל"גימלייב" עם אלבום חדש, "משהו טוב", והופעת השקה חגיגית. ד'אור, שהתפרסם בזכות קולו המיוחד, הפך לאחד משגרירי המוזיקה הישראלית הגדולים בעולם.

בישראל הוא מוכר בזכות שירים כגון "שמור על העולם ילד", "כל הכוכבים", "אני עף" ועוד רבים אחרים. אחרי שלושה אלבומים בסדרת "שירת רבים", שהוקדשה לשירים מהמקורות, ד'אור חוזר למוזיקה האישית שלו באלבומו החדש, ה־20 במספר.

רוב השירים ב"משהו טוב" נכתבו בזמן מסעותיו הרבים בעולם. זהו אחד מהאלבומים האישיים ביותר שלו, שכולל את "עד שנראה את האור" ושיר הנושא, הדואט עם מרק קקון "משהו טוב". בתוכנית "גימלייב", שתשודר הערב ב־21:00 בכאן גימל ובאתר "ישראל היום", יבצע ד'אור את שירי האלבום החדש, לצד השירים הוותיקים שלו.

בשבוע הבא תתארח בתוכנית רונה קינן.

את הסטורי שלנו כבר בדקתם היום? הצטרפו כאן לאינסטגרם של ישראל היום

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...