"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: סולן הבלאק אייד פיז במסר מצולם לקהל הישראלי

"מתרגש להגיע לישראל אומת הסטארט-אפ", אומר וויל איי אם בווידאו מיוחד שצילם לקראת ההופעה המתוכננת של הלהקה בירושלים

,עודכן
0השמעה

וויל איי אם במסר מיוחד לקהל הישראלי. צילום: וויל איי אם

בעוד שלושה שבועות תעלה להקת הבלאק אייד פיזלהרעיד את הארנה בירושלים. בינתיים שלח סולן הלהקה ויל איי אם מסר מיוחד לקהל הישראלי: "מתרגש לפגוש אתכם שוב בקרוב", הוא אומר. "אני מתרגש ומצפה לקחת חלק בוועידת החדשנות בישראל הידועה כאומת הסטארט-אפ.

"אחרי הוועידה להקת הבלאק אייד פיז תעלה לשיר את הלהיטים Where is the love ו-Iv’e got a feeling . יש לי הרגשה שאנחנו הולכים לתת השראה לכל מנהיגי העולם. מצפה לעלות על הבמה בירושלים שוב. נתראה".

מאחורי הגעתה של הלהקה, שתקיים הופעה אחת בלבד בארנה פיס ירושלים ב-29 בנובמבר, עומדת חברת IMPROVATE. ההופעה מתקיימת במסגרת וועידת החדשנות הבינלאומית השנתית של החברה.

ב-20 השנים האחרונות נחשבים הבלאק אייד פיז לאחד ההרכבים המצליחים והפופולריים בעולם עם להיטים רבים שכיכבו במצעדים. רבים משירי הלהקה הפכו לקלאסיות גם בישראל ואת אהבת הקהל המקומי היה אפשר לחוש בענק שתי הופעותיהם הקודמות בישראל בשנים 2006 ו-2007.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר