רגע מרגש במיוחד בהופעה של עומר אדם בניו יורק: במהלך המופע בברקליס סנטר שבברוקלין, הזמין הזמר לבמה את שורדי השבי בר קופרשטיין ואלי-ה כהן, שהתקבלו במחיאות כפיים ובתשואות מצד הקהל. השלושה התחבקו וביצעו יחד את הלהיטים "בחורים טובים" ו"מודה אני", כשאדם עטוף בדגל ישראל.
קופרשטיין, ששב לישראל לאחר 738 ימים בשבי חמאס בעזה, וכהן, ששוחרר לאחר 505 ימים, זכו לקבלת פנים חמה מצד הנוכחים באולם, שנעמדו על רגליהם והריעו לשניים. רגעי המפגש תועדו והופצו ברשתות החברתיות. במהלך הביצוע המשותף של "בחורים טובים", פנה אדם לשניים ואמר: "בחורים טובים, ופשוט טובים".
"כל כך אוהב, אוהב אתכם"
הרגע המשותף לא הסתיים בשירה. בסיום הביצוע ביקש אדם להודות לשני שורדי השבי, כשניכר שהמפגש משמעותי עבורו. "אני רוצה להגיד לכם תודה רבה רבה", אמר להם מעל הבמה, והוסיף: "אוהב אתכם, מודה לכם, תודה רבה, כל כך אוהב, אוהב אתכם".
המפגש המיוחד התרחש בעיצומו של סיבוב ההופעות של אדם בארצות הברית, שכבר סיפק שורה של כותרות. בהופעת הפתיחה בלוס אנג'לס עצר הזמר את השירה ופנה לקהל לאחר שהתקשה למצוא שירים שהנוכחים מכירים.
אלא שהפעם, מעבר למוזיקה ולהפקה הגדולה, היו אלה בר קופרשטיין ואלי-ה כהן שעמדו במרכז תשומת הלב. החיבוק של אדם, השירה המשותפת והתשואות מהקהל הפכו את המפגש לאחד הרגעים הבולטים בסיבוב ההופעות שלו מעבר לים.

