אחרי שנים: בועז מעודה הופיע על במה - יחד עם אורחים מפתיעים

זוכה "כוכב נולד" ונציג ישראל לאירוויזיון לשעבר, שנעלם בשנים האחרונות מאור הזרקורים, עלה במפתיע על הבמה באירוע ענק במושב אליקים • מאות חוגגים הגיעו מכל רחבי הדרום, וזכו לראות 2 אורחים מסקרנים במיוחד

בועז מעודה , קוקו/ינון בן ארי
בועז מעודה | צילום: קוקו/ינון בן ארי

אחד הקולות הזכורים והאהובים בתולדות המוזיקה הישראלית חזר אמש לבמה: בועז מעודה, זוכה העונה החמישית של "כוכב נולד" ומי שייצג את ישראל באירוויזיון 2008 עם הלהיט "כאילו כאן", הפתיע את הקהל כשעלה להופיע באירוע שנערך במושב אליקים שבצפון.

מעודה, שהקפיד בשנים האחרונות להתרחק מאור הזרקורים ולא הופיע מול קהל במשך תקופה ארוכה, תפס את המיקרופון וריגש את מאות הנוכחים באולם. עבור רבים ממעריציו, שלא זכו לשמוע את קולו הייחודי בהופעות חיות כבר שנים, היה מדובר ברגע נוסטלגי ומפתיע במיוחד.

האירוע במושב אליקים משך אליו קהל רב: בין 500 ל-600 חוגגים נהרו למקום, רבים מהם הגיעו בהסעות מאורגנות וברכבים פרטיים מכל קצוות הארץ - החל מאזור המרכז ועד לאשקלון שבדרום.

בועז מעודה בהופעה באליקים

אורחים מפתיעים

מעבר לקאמבק הבלתי צפוי של מעודה, הערב כלל שורת הופעות מקפיצות של שמות בולטים בזמר הים-תיכוני. מי שעלו בזה אחר זה לעשות שמח היו שימי תבורי, שסחף את הרחבה בלהיטיו המוכרים, ורובי לוי, שהרים את האווירה עם חאפלה אותנטית ואנרגיות שיא.

החזרה של מעודה לבמה לצד ענקי הז'אנר כבר מעוררת סקרנות רבה בקרב חובבי המוזיקה: האם מדובר בגיחה חד-פעמית, או בצעד ראשון לקראת חזרה רשמית לפעילות מוזיקלית? נמשיך לעקוב.

בועז מעודה. בדרך לקאמבק? | צילום: צילום מסך
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר