חנן בן ארי עצר באמצע המופע המשותף שלו עם פאר טסי וחשף מול הקהל תקופה קשה שעבר: במשך כחצי שנה, סיפר, הוא התקשה לצאת מהבית ולפגוש אנשים. לדבריו, מי שלא ויתר עליו באותם חודשים היה טסי עצמו, שהגיע אליו כל שבוע והוציא אותו החוצה.
הרגע נרשם באחד משני המופעים המשותפים של השניים בחג סוכות, באמפי מקס. בן ארי עצר את המוזיקה ובחר לשתף, כשלצדו על הבמה עומד פאר.
"התביישתי"
"הייתה תקופה של איזה חצי שנה, היה לי מחסום לצאת מהבית, לראות אנשים, התביישתי", אמר בן ארי מול הקהל, וכאן הסיפור הופך לסיפור על חברות.
"הוא היה בא כל יום שישי, מצפצף לי עם האוטו מחוץ לבית, אומר לי: 'בוא חנניה נוסעים לים לטבול'", שחזר בן ארי. היעד היה קבוע: החוף בשדות ים. טסי היה אוסף אותו יחד עם חגי, הספר של שניהם, ולדברי בן ארי הם היו טובלים בים, אוכלים אבטיח ומדברים על החיים ועל הילדים.
''גם אני עברתי דברים''
לדבריו, טסי ידע בדיוק מה להגיד, אולי כי הוא מכיר את המקום הזה מבפנים. "היה אומר לי: 'תרגע, גם אני עברתי תקופות בחיים, הכל טוב'", סיפר כשהוא נרגש. "לימד אותי כל כך הרבה על עצמי, על החיים ועל סבלנות".

