אחרי שבן אל תבורי שלח מכתב רשמי לאנשיו של סטטיק בטענה למניעת גישה לערוץ היוטיוב המשותף, סטטיק בחר להגיב בעקיצה חריפה בסטורי. הראפר שיתף צילום מסך של הערוץ בו שינה את שם המשתמש ל-"סטטיק וחבר חדש", צעד שמסמן את העמקת הקרע בין השניים.
המאבק על הנכס הדיגיטלי
בן אל תבורי שיגר אתמול מכתב רשמי באמצעות עורכי דינו, מיכאל איילון ונגה חרובי, לאנשיו של סטטיק בדרישה למצוא פתרון הולם לגישה לערוץ היוטיוב המשותף. במכתב טען תבורי כי הוא נמצא במצב אבסורדי שבו נמנעת ממנו הגישה לערוץ, אשר צבר לאורך השנים כמיליון מנויים ועשרות מיליוני צפיות.
לאחר פירוק הצמד בשנת 2022, עלה ניסיון מצד אנשיו של סטטיק לשנות את שם הערוץ מ"סטטיק ובן אל" ל"סטטיק", מהלך שנתקל בקשיים מול יוטיוב. בעוד שבעבר פורסמו בערוץ שירי סולו של שני האמנים, המכתב שנשלח אתמול חושף כי לא קיימת תמונה אידילית של שיתוף פעולה וכבוד הדדי, כפי שהיה נראה לכאורה.
סטטיק: "קאמבק זה פתטי ומביך"
המהלך ביוטיוב מגיע בהמשך לדברים נחרצים שאמר סטטיק בראיון לפודקאסט "שוברת שורות" בגלגלצ במאי האחרון. בראיון הבהיר הראפר כי אינו רואה אפשרות לאיחוד עם בן זוגו לשעבר, כמעט ארבע שנים אחרי הפרידה המהדהדת.
"יש כאלה שאומרים לי, איך אהבתי אתכם ביחד, תחזרו. עכשיו אני מבין את זה, גם אני אוהב את סטטיק ובן אל, הכל טוב - אבל זה אף פעם לא יכול לחזור", הצהיר סטטיק.
לדברי סטטיק, הניסיון לשחזר את העבר אינו רלוונטי: "העולם משתנה, הזמנים משתנים. סטטיק ובן אל היה נכון לאז". הוא אף השווה את המצב למורשתו של אריק איינשטיין והדגיש כי עבורו, איחוד כיום ירגיש "פתטי ומביך".
