"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פרסום ראשון: הצעד הגדול הבא של שרית חדד
הזמרת נמצאת במגעים מתקדמים להצטרפות למופע הענק "נקסט" שיעלה בחנוכה הקרוב • לפי גורמים המעורים בפרטים, טרם נסגרה רשימת האמנים הסופית שתיקח חלק במופע, אך בהפקה פועלים בימים אלה לגבש קאסט שיכלול את בכירי האמנים בישראל
שרית חדד. צילום: מתוך אינסטגרם

פרסום ראשון: הצעד הגדול הבא של שרית חדד

הזמרת נמצאת במגעים מתקדמים להצטרפות למופע הענק "נקסט" שיעלה בחנוכה הקרוב • לפי גורמים המעורים בפרטים, טרם נסגרה רשימת האמנים הסופית שתיקח חלק במופע, אך בהפקה פועלים בימים אלה לגבש קאסט שיכלול את בכירי האמנים בישראל

אסף הדר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הזמרת שרית חדד, מהשמות הגדולים והמשפיעים במוזיקה הישראלית, נמצאת במגעים מתקדמים להצטרפות למופע הענק "נקסט", שצפוי לעלות במהלך חג החנוכה הקרוב.כך נודע ל"היום".

לפי גורמים המעורים בפרטים, טרם נסגרה רשימת האמנים הסופית שתיקח חלק במופע, אך בהפקה פועלים בימים אלה לגבש קאסט שיכלול את בכירי האמנים בישראל. אם המגעים יבשילו לכדי חתימה, צפויה חדד להיות אחת מהאטרקציות המרכזיות של המופע.

שרית חדד., צילום: אורן בן חקון

עבור חדד, לא מדובר במפגש ראשון עם המותג "נקסט". הזמרת השתתפה בפעם האחרונה בסבב ההופעות של הפרויקט בדצמבר 2022, אז הייתה חלק מהמופע המרכזי שהתקיים על במות הענק של היכל מנורה מבטחים בתל אביב והארנה בירושלים, לצד שורה של אמנים מובילים. כעת, מסתמן כי הצדדים בוחנים אפשרות לשיתוף פעולה מחודש לקראת חנוכה.

מופע "נקסט" הפך בשנים האחרונות לאחד מאירועי המוזיקה הגדולים והמבוקשים של חנוכה. בשנה שעברה רשם המופע הצלחה יוצאת דופן, כאשר למעלה מ-160 אלף כרטיסים נמכרו בתוך שבוע בלבד.

כעת נותר להמתין להכרזה הרשמית, אך אם המהלך אכן ייצא לפועל, צפויה שרית חדד להוביל את אחת ההפקות המדוברות של חנוכה הקרוב.

ממשרד היח"צ של שרית חדד נמסר כי אין התנהלות השנה מול נקסט

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...