כוכבת שנות ה-80 וזמרת מוערכת עד היום, בוני טיילר, ממשיכה להיות מאושפזת בפארו שבפורטוגל, לאחר ניתוח חירום שעברה בתחילת מאי. צוותה מסר כי היא "במצב קשה מאוד אך יציבה" אך כי "הרופאים אופטימיים שתחלים לחלוטין" - כך נכתב בהצהרה רשמית באתרה.
טיילר, שנולדה בשם גיינור הופקינס ב-1951 ונודעה בזכות הלהיט העולמי "Total Eclipse of the Heart", זוכה לגל תמיכה ממעריצים ברחבי העולם.
בינתיים, כל מועדי סיבוב ההופעות האירופי שלה בוטלו. יום הולדתה ה-75 עבר עליה בשעה שהצוות הרפואי המשיך בטיפול בה.
ניתוח דחוף
טיילר עברה את הניתוח בפורטוגל, שם היא מתגוררת עם בעלה רוברט סאליבן. על פי נציג מטעמה, הסיבה הייתה נקב במעי. ההליך הוערך בתחילה כמוצלח, אך מצבה החמיר למחרת והיא הושמה בתרדמת מושרית כדי לאפשר לגופה להחלים.
איש עסקים פורטוגלי שתיאר את עצמו כחבר ותיק מסר לעיתון מקומי כי הניתוח בוצע בעקבות קרע בתוספתן, וכי כאבי בטן חריפים קדמו לאשפוזה.
אולם נציגיה של טיילר הדגישו מאוחר יותר ברשתות החברתיות כי האיש אינו מייצג את המשפחה, ושבני המשפחה היו שרויים במצוקה בשל שמועות לא מדויקות שהחלו להתפשט.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו