"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תל אביב בוחרת: מי יבצע את שיר הגאווה 2026?
מרתון מיוזיק של עיריית תל אביב-יפו בוחר את מבצע שיר הגאווה הרשמי ל-2026 • הזוכה יעלה לבמה לצד נטע ברזילי
בחירת שיר הגאווה. צילום: גל חיים

תל אביב בוחרת: מי יבצע את שיר הגאווה 2026?

מרתון מיוזיק של עיריית תל אביב-יפו בוחר את מבצע שיר הגאווה הרשמי ל-2026 • הזוכה יעלה לבמה לצד נטע ברזילי

מערכת תרבות היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

שלשום (שני) התכנסו בבית הרזידנסי ביפו העתיקה 12 פיינליסטים שנבחרו בקפידה, שמתוכם ייבחר יוצר יחיד אשר יבצע את שיר הגאווההרשמי בבמת מצעד הגאווה של תל אביב-יפו ביום שישי, 12 ביוני 2026 - יחד עם זוכת האירוויזיוןנטע ברזילי.

במהלך שני ימי המרתון עוברים המשתתפים שורה של סשנים מוזיקליים וסדנות: עבודה עם המנטורים נטע ברזילי, המפיק והמלחין אסי טל והמוזיקאי רון ביטון; כיתת אמן עם היוצרת ליהי טולדנו; ג'אם מחווה לקורין אלאל ואדם ז"ל עם המוזיקאי אודי שניידר; סדנת סטיילינג עם הסטייליסט איתי בצלאלי; סדנת עמידה על במה עם הבמאי משה קפטן; וסדנת תנועה וריקוד עם הרקדנית והכוריאוגרפית פולינה צ'יקטונוב.

בחירת שיר הגאווה, ליהי טולדנו, צילום: גל חיים

בסופו של התהליך, הערב, ייבחר על ידי צוות השיפוט - המורכב מנטע ברזילי, רון ביטון, אסי טל ודובר עיריית תל אביב-יפו איתי ולדמן - מבצע שיר הגאווה של חודש הגאווה 2026.

פרויקט "שיר גאווה נולד" הוא ביוזמת המפיק שמעון שירזי, סגנית ראש העירייה ומחזיקת תיק הקהילה הגאה מיטל להבי, וחברת מועצת העיר רעות נגר. את הפרויקט מפיקים אלעד מורדוך וגל חיים.

בחירת שיר הגאווה, צילום: גל חיים
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...