"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לראשונה: הארי סטיילס חושף את עמדתו לגבי סוגיית ישראל-עזה

תגובה קצרה של מילה אחת בהופעה באמסטרדם מציפה את עמדותיו הפוליטיות של אחד מכוכבי הפופ הגדולים בעולם • מסתבר שגם ארגון ההומניטרי השותף לסיבוב הופעותיו אינו נייטרלי

,עודכן
0השמעה
הארי סטיילס. צילום: Chris Pizzello/Invision/AP

הארי סטיילסחשף את עמדתו לגבי הסוגייה הפלסטינית, וסביר להניח שהיא לא תתקבל בברכה אצל רבים.

כוכב וואן דיירקשן לשעבר מופיע בימים אלה באמסטרדם, כחלק מסיבוב ההופעות העולמי שמקדם את אלבום הסולו הרביעי שלו, "Kiss All the Time. Disco, Occasionally", ששוחרר במרץ האחרון.

במהלך הופעת הפתיחה שלו בבירת הולנד שהתקיימה ביום שבת (פחות או יותר במקביל לגמר האירוויזיון), אחד מהמעריצים בקהל נשמע צועק "Viva, Viva Palestina!" ("יחי, יחי פלסטין!").

@raquiraq#harrystyles♬ sonido original - 💋🪩

הארי, שניצל הפוגה בין שירים לסידור האוזנייה שלו, הפנה בחטף את מבטו לאותו אדם והשיב "Correct" ("נכון") – לקול תשואות הקהל הסמוך. המקרה תועד בסרטון שהפך ויראלי ברשתות החברתיות צבר עשרות אלפי צפיות, תגובות ולייקים בטיקטוק ובפלטפורמות אחרות.

סטיילס בן ה-32, מאומני הסולו המובילים בעולם כיום, אינו מרבה להתייחס לנושאים פוליטיים, במיוחד כשמדובר בסוגיות נפיצות. בשל כך, תגובתו הקצרה אך החד משמעית לגבי הקונפליקט במזרח התיכון עשויה להיות משמעותית במיוחד בקרב מעריציו הרבים.

הארי סטיילס בריאיון לזאין לואו,צילום: מתוך הריאיון, Apple Music

כמו כן נודע כי אחד מארגוני התרומה ההומניטריים שמשתפים פעולה עם סיבוב ההופעות של הזמר,Choose Love, הוא ארגון פרו-פלסטיני / אנטי-ישראלי מובהק. לראייה, הכיתוב הראשי באתר הבית של הארגון "הפלסטינים עדיין חווים רצח עם".

עוד נכתב באתר הארגון שפועל בשיתוף עם סטיילס: "עזה ניצבת בפני משבר הומניטרי חסר תקדים. משפחות מתקשות לשרוד בשל ההרס והמחסור בסיוע רפואי, מזון ומים נקיים... בינתיים, בגדה המערבית, אלימות מתנחלים, פשיטות צבאיות, הרס בתים והגבלות תנועה גורמים לעקירה המונית, טראומה ואובדן פרנסה".

הארי סטיילס,צילום: רויטרס

הארי סטיילס ימשיך להופיע באמסטרדם עד 5 ביוני. משם הוא יעבור ללונדון, סאו פאולו, מקסיקו סיטי, ניו יורק, מלבורן וסידני – כשבכל עיר הוא יופיע מספר פעמים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר