"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
פרסום ראשון

דגלי ישראל אזלו מהחנויות בחצי הגמר של האירוויזיון

בשל תקנות האש באוסטריה, רק דגלים שעומדים בתקינה המקומית מורשים להיכנס לאולם • אלא שחובבים ישראלים שהזמינו מראש גילו הערב כי המלאי אזל בעקבות ביקוש גבוה במיוחד

נתן סטולרו| שליח "היום" באירוויזיון
,עודכן
0השמעה
נועם בתן על השטיח הטורקיז, אירוויזיון 2026. צילום: AFP

דרמה קטנה אך סמלית במיוחד נרשמה הערב (שלישי) בחנות האירוויזיון הרשמית בווינה: דגלי ישראל לחצי הגמר הראשון אזלו מהמלאי. השנה, בשל תקנות האש באוסטריה והרצון למנוע סכנת שריפות באולם, החליטה הפקת האירוויזיון כי ניתן יהיה להיכנס למתחם רק עם דגל שעומד בתקינת האש המקומית - בין אם מדובר בדגל תקני שהובא מראש ובין אם בדגל שהוזמן דרך החנות הרשמית.

האולם נצבע בכחול ולבן,צילום: ניר הראל

אלא שכעת מתברר כי גם מי שנערך מראש לא בהכרח הצליח לשים יד על הדגל המבוקש. ל”היום” נודע כי חובבים ישראלים שהגיעו הערב לאסוף הזמנה מוקדמת של דגל ישראל גילו כי המלאי פשוט אזל, בעקבות ביקוש גבוה במיוחד לדגלים.

נוכחות ישראלית בולטת

המשמעות די ברורה: למרות המגבלות החדשות, ולמרות הצורך לעמוד בתקנים המקומיים, בחצי הגמר הראשון צפויים להיראות לא מעט דגלי ישראל בקהל. הביקוש הגבוה מעיד כי גם השנה, לפחות מהיציעים, הנוכחות הישראלית תהיה בולטת במיוחד

בעוד זמן קצר יעלה נועם בתן על הבמה עם הביצוע שלו ל־“Michelle”, וינסה להבטיח לישראל מקום בגמר הגדול של התחרות. עד שזה יקרה, לפחות ביציעים, נראה כי האווירה הישראלית כבר נמצאת בשיאה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר