"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חנן בן ארי ופאר טסי הקליטו דואט בהפתעה

בשקט בשקט, בין ירי טילים לירידה למקלטים, המוזיקאים האדירים הקליטו שיר משותף • הם שיתפו דקה אחת ממנו והמעריצים בטירוף: "שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה!"

,עודכן
0השמעה
פאר טסי, חנן בן ארי. צילום: עידו בן סימון, לירון מולדובן

בשבועות האחרונים אין הרבה דברים שמצליחים לשמח אותנו, אבל מתהלכים בינינו אנשים כמו חנן בן ארי ופאר טסי, שמצליחיםלהעלות חיוך אצל המעריצים- ולא רק. הערב (שבת), העניקו השניים הצצה לדואט שהקליטו ונקרא "הלוואי".

View this post on Instagram

A post shared by Hanan Ben Ari חנן בן ארי (@hananbenariofficial)

בן ארי תייג את טסי וכתב "מזל שיש אותך בעולם" וטסי השיב לו: "אהוב ליבי, ישתבח". למרות שמדובר בקטע של דקה בלבד, המעריצים לא הצליחו להסתיר את ההתרגשות שלהם: "צמאים פה לאלבום בבקשה, שיר אחד זה לא מספיק!" כתבה מעריצה, ואילו אחר הוסיף: "שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה". מעריץ אחר בחר להגיב ברוח התקופה: "פיקוד העורף מסרבים לענות מדוע לא קיבלנו הודעה מקדימה לפני".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר