חנן בן ארי. צילום: לירון מולדובן

"תתפללו לנס": חנן בן ארי מעדכן

המוזיקאי האהוב תכנן להשיק מתחם הופעות בחול המועד פסח - אלא שאז פרצה מלחמה • "כבר קבענו מזוזה, דמיינתי אותנו חוגגים כמו משוגעים"

המוזיקאי חנן בן ארי בנה במתחם אקספו בתל אביב מתחם הופעות ייחודי, בו יקיים את כל הופעותיו וישכיר אותו לאירועים חיצוניים. אלא שכמו אירועים רבים, גם השקת המקום נדחתה בגלל המערכה מול איראן ובפוסט שהעלה לחשבון האינסטגרם שלו, חשף חנן שההופעות שתכנן לקיים בחול המועד - יידחו.

"כל כך רציתי שניפגש בפסח. דמיינתי אותנו חוגגים כמו משוגעים אחרי החודש האחרון. המשכנו להקים את בית ההופעות כאילו הכל קורה, קבענו מזוזה, ברכנו שהחיינו ועשינו חזרה גנרלית. אמרתי לעצמי שאם בשניה האחרונה זה קורה - אני רוצה להיות מוכן. 

"בינתיים המלחמה נמשכת וכל מה שמעניין עכשיו זה שהחיילים שלנו יחזרו בשלום ושנוכל לחיות כאן בשקט. ההופעות נדחות לחודש מאי, בעזרת השם. השארתי לנו רק תאריך אחר, 8.4, שלא נדחה בינתיים. מי יודע מה יהיה פה בעוד שבוע? תתפללו לנס. אני כל כך אוהב אתכם, מחכה בסבלנות להיפגש איתכם בסוף המלחמה הזו. חג שמח קהל אהוב שלי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...