חלפו ארבעה שבועות מאז פרוץ המערכה מול איראן והורדת המסך על עולם התרבות. לא מדובר רק באמנים שכולנו מכירים, אלא בעשרות אלפי אנשים שלוקחים חלק בעשייה מאחורי הקלעים: תאורנים, מפיקים, פועלי במה, מנהלי הצגה ועוד ועוד.
מי שהתגייסה לסייע להם היא נינט טייב, שהעלתה לחשבון האינסטגרם שלה סטורי והוסיפה קישור בו ניתן לתרום למי שנשארו ללא משכורת רגע לפני חג הפסח. "ארבעה שבועות לתוך הראביט הול, כולנו עוברים את אותו הדבר פחות או יותר. אני רוצה להאמין שכל אחד פוקח עיניים על הסביבה שלו ועושה מה שאפשר כדי לתת איזו כתף או אפילו לשתוק בעיניים בוהות.
"בעולם שלי, הרבה מאוד אנשים שעובדים בלתת את עצמם למוזיקה נשארים בלי יכולת להרים את הראש ובמיוחד לקראת פסח. אמנים, עובדי במה, תאורנים, אנשי סאונד, צוותים טכניים, מפיקים, מנהלי הצגה - כל מי שעובד ברגיל כדי שהמוזיקה תמשיך להתקיים. כדי שהיצירה תמשיך לתת מקום מפלט לכולנו".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו