"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עידן עמדי ושלמה ארצי: ההופעות שהישראלים אהבו ב-2025

מדד ההופעות השנתי של muzi לשנה החולפת נחשף ואם להיות כנים - בלי יותר מדי הפתעות • אילו אמנים היו הכי מחופשים ברשת וכמה זמן מראש כדאי לרכוש על כרטיסים?

,עודכן
0השמעה
עידן עמדי בפארק הירקון. צילום: יהושע יוסף

על רקע סיומה של המלחמהוהחזרת החטופים החיים האחרוניםבעזה, בסימן ניסיון ההתאוששות של החברה הישראלית ושל עולם התרבות, ההופעות בארץ בסימן פריחה עם מופעים מגוונים בז'אנרים שונים.

עידן עמדי בפארק הירקון| משה בן שמחון

אתר התרבות וההופעות muzi.co.il, הפלטפורמה לחיפוש וגילוי הופעות, חושפת הבוקר את "מדד ההופעות השנתי של muzi" המסכם את שנת 2025, המבוסס על ניתוח של מיליוני אינטראקציות משתמשים ומספק הצצה מסקרנת לטעם הישראלי ולמגמות שעיצבו את שנת התרבות החולפת.

נתוני 2025 מציגים מצד אחדעומר אדם, פאר טסי, עידן עמדי ושלמה ארצי, עם זינוק אדיר בביקושים למופעים של האמנים הללו, ומנגד מופע האיחוד של "הכבש ה-16" שהגיעה למקום השני, לצד המופע NEXT והמחזמר שיקגו.

שלמה ארצי בבארבי,צילום: ללא

עוד עולה מהנתונים כי "חלון ההתעניינות" הממוצע עמד על כ-30 יום לפני האירוע, כאשר אחוז הרכישות של "הרגע האחרון" (עד 3 ימים למופע) ירד לשפל של כ-21 אחוזים. נראה כי החשש לפספס את המופעים הגדולים שהופכים לסולד אאוט במהירות, גרם לקהל לשריין כרטיסים זמן רב מראש ולהפוך את ההופעה לעוגן יציב ביומן.

הצמיחה הגדולה ביותר נרשמה במופעים המוגדרים כ"מיזוג" - שילוב של פופ, רוק, ים-תיכוני והיפ-הופ על במה אחת. מבחינת המיקומים - היכל מנורה בתל אביב מוביל מספרית משום גודלו ופעילותו לאורך רוב השנה ולצידו ביקושים גבוהים להופעות באמפי קיסריה, היכל התרבות בתל אביב, קו רקיע והבארבי, זאת לצד חזרה של התרבות לאיזור הצפון לאחר תקופת המלחמה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר