"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דודו אהרון הדליק נר חנוכה עם משפחת הלוחם שאהב את שיריו
הזמר הצטרף ליורם סוויסה במסע הנרות והדליק נר שני של חנוכה עם משפחתו של סמל נועם עילאי בן מוחה ז"ל • במכשיר הטלפון של נועם נמצאו סרטונים בהם הוא שר שירים של דודו אהרון
דודו אהרון הדליק נר חנוכה עם משפחת הלוחם שאהב את שיריו. צילום: מייק אדרי

דודו אהרון הדליק נר חנוכה עם משפחת הלוחם שאהב את שיריו

הזמר הצטרף ליורם סוויסה במסע הנרות והדליק נר שני של חנוכה עם משפחתו של סמל נועם עילאי בן מוחה ז"ל • במכשיר הטלפון של נועם נמצאו סרטונים בהם הוא שר שירים של דודו אהרון

יורם סוויסה
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

דודו אהרוןיצא איתנו להדליק נר שני של חנוכה עם משפחתו של סמל נועם עילאי בן מוחה ז"ל. המשפחה מצאה במכשיר הטלפון של נועם סרטונים בהם הוא שר שירים של דודו אהרון. הזמנו את דודו אהרון לפגוש את משפחתו של נועם, שכל כך אהב אותו, בבית יד לבנים באשדוד.

בשבעה באוקטובר, נועם תפס קו במוצב כיסופים. כשהתקבל דיווח על עשרות מחבלים מתקרבים למוצב, נועם הבחין שאחד מחבריו נמצא לבד בעמדת השג"ד.

ללא היסוס, נועם רץ לנשקייה, לקח שני מקלעים מסוג מאג והצטרף ללחימה. התצפיתניות שהיו במוצב הזהירו את נועם וביקשו ממנו לסגת, אך נועם סירב לעזוב את העמדה.

נועם וחברו נלחמו ללא היסוס ובגבורה רבה, רבים מול מעטים, והגנו בגופם בחירוף נפש על המוצב עד שאזלה להם התחמושת ונפלו בקרב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...