"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
האמנים שיזמו את העצומה להפסקת הלחימה: "הערכה אדירה לצה"ל וחייליו"
הסערה סביב עצומת האמנים מסרבת להירגע ולאחר שלל האשמות נגד החותמים, היוזמים שחררו הצהרה בה הבהירו את כוונותיהם • "באנו להשמיע קול של ערכים אנושיים, להגן על חייהם של החיילים ולקרוא לשחרור החטופים"
"העצומה הזאת נולדה מהערכה אדירה". חטיבה 401 בעזה (ארכיון). צילום: דובר צה"ל

האמנים שיזמו את העצומה להפסקת הלחימה: "הערכה אדירה לצה"ל וחייליו"

הסערה סביב עצומת האמנים מסרבת להירגע ולאחר שלל האשמות נגד החותמים, היוזמים שחררו הצהרה בה הבהירו את כוונותיהם • "באנו להשמיע קול של ערכים אנושיים, להגן על חייהם של החיילים ולקרוא לשחרור החטופים"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

בימים האחרונים המדינה גועשת סביבעצומה שקוראת להפסקת המלחמה, עליה חתמו למעלה מ-1,000 אמנים ואנשי תרבות ישראלים. בזמן שעידן עמדיואביב גפןיצאו נגד הניסוח, אחרים איימו להחרים את האמנים שחתמו ולמנוע מהם פרנסה.

הערב (שלישי) שוחררה הבהרה בנוגע לנוסח המכתב ובעיקר - בנוגע למהות: "בעקבות ההכפשות הרבות שפורסמו בימים האחרונים אנו חייבים לומר את המובן מאליו: לא משנה כמה פעמים מכונת הרעל תחזור על השקר שהאמנים שחתמו על העצומה יצאו נגד חיילי צה"ל, זה לא ישנה את המציאות.

"העצומה הזאת נולדה מהערכה אדירה לצה"ל ולחייליו, שיצאו ב-7 באוקטובר למלחמת מגן מוצדקת מאין כמותה. אנו פועלים מרצון להגן על חייהם של החיילים ולשמור עליהם מפני התוצאות המסוכנות של מדיניות הממשלה והוראותיה.

"הגיע הזמן להחליף את הגידופים בהקשבה ובריפוי". חלק מהאמנים שחתמו על העצומה,צילום: משה שי, קוקו, קשת 12

"מאות האמנים שהצטרפו לעצומה בימים האחרונים מלמדים שמסעות ההפחדה והאיומים בחרמות לא רק שאינם מרתיעים אותנו, אלא מחזקים אותנו בעמדתנו הברורה נגד המשך המלחמה ונגד הפקרת החטופים.

"לכל אלה שנוטלים חלק בספין של מכונת הרעל יש לנו מסר ברור: תעסקו במהות. באנו להשמיע קול של ערכים אנושיים, של חמלה, של רצון למנוע קורבנות נוספים ולהביא לסיום המלחמה והשבת החטופים. הגיע הזמן להחליף את הגידופים, האיומים והחרמות, בשיח, בהקשבה ובריפוי השסעים בחברה הישראלית".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו