לראשונה בחייו: עידן עמדי הודיע על הופעת ענק יוצאת דופן
המוזיקאי יופיע לראשונה בחייו בפארק הירקון, מול קהל של 30 אלף צופים • המקומות בהופעה יהיו מסומנים, כדי להנגיש את החוויה לפצועי מלחמה ובעלי מוגבלויות • מתי נפתחת מכירת הכרטיסים? קבלו את כל הפרטים
Your browser doesn’t support HTML5 audio
עידן עמדי הודיע הערב (ראשון) על פתיחת מופע בפארק הירקון, כשנה וחצי לאחר צאת האלבום "סופרמן". עמדי, שיופיע בפעם הראשונה בפארק, בישר על קיום האירוע בסרטון מרגש.
ההופעה תתקיים ב-9 בספטמבר בפני 30 אלף אנשים, ומכירת הכרטיסים תיפתח ביום רביעי הקרוב. המתחם יעבור הסבה לאמפי וכל מקומות הישיבה באירוע יהיו מסומנים, במטרה להנגיש את החוויה ולאפשר תנאי צפייה לכלל הקהל, ובהם גם אנשים עם מוגבלויות ופצועי מלחמה.
מוקדם יותר היום,עמדי יצא נגד עצומת האמניםלהפסקת המלחמה. בין היתר, כתב המוזיקאי: "בואו תיכנסו למנהרה אחת. תילחמו יממה אחת כמו עשרות אלפי הלוחמים במילואים ורק אחר כך תחתמו על מכתבים. נמאס מכם".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
