"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מחכים לו עד היום: האזינו לרמיקס החדש ללהיט של שלום חנוך

האלבום האיקוני "מחכים למשיח" ציין השנה 40 שנה לצאתו ושיר הנושא מתוכו רלוונטי מתמיד - גם היום • רגע לפני המופע המיוחד של שלום חנוך, די ג'יי עמרי סמדר העניק לשיר פרשנות חדשה

,עודכן
0השמעה
שלום חנוך בהופעה. צילום: אורית פניני

ב-9 באוגוסט שלום חנוך יחזור לאלבום המופת "מחכים למשיח" לציון 40 שנין ליציאתו,במופע חגיגי ובהפקה מחודשתבו יבצע את שירי האלבום בהשתתפות אורחים שונים בהם טונה, אביב גפן ואורית שחף מלהקת "היהודים". בינתים, עד שהמופע המסקרן יגיע, יוצא היום (שני) "מחכים למשיח" גרסת 2025, של חנוך ברמיקס של עמרי סמדר שמעניק לו פרשנות חדשה אך שומר על הטקסט המופתי שעדיין, גם 40 שנה אחרי, רלוונטי ובועט מתמיד.

האלבום, שאותו חנוך כתב והלחין, יצא בשנת 1975 נחשב לאחת מנקודות המפנה הבולטות ביותר בתולדות הרוק הישראלי. האלבום היה הצלחה מיידית, והשירים שבו הפכו ללהיטים ונעשו רלוונטיים יותר ויותר עם השנים. שיר הנושא הזכור כל כך של האלבום תיאר בצורה נוקבת את תחושת הייאוש וחוסר האמון כלפי המנהיגות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר