עם גרפונקל על הבמה: נשף הרוק של אביב גפן המשיך גם בזמן אזעקה

הנשף השנתי של גפן מבקש להעניק לקהל קצת אסקפיזם מהמציאות הכאוטית • השיגור מתימן לא הרס את האווירה • על הבמה יעלה החצי השני והאגדי של פול סיימון ועוד סוללת אמנים שגפן הקפיד לשמור בסוד • מהפקת המופע נמסר: "כוחות הביטחון ביקשו להמשיך את המופע ולא להפסיק אותו".

אזעקה בזמן "נשף רוק" - ההופעה לא עצרה//משה בן שמחון

בצל הדיווחים על עסקת חטופים שמתקרבת, ורגע לפני שעוד חג יחגג פה ברגשות מעורבים, אביב גפן הגיע לפארק הירקון עם הנשף השנתי שלו, להעניק קצת אסקפיזם לקהל שמבקש לברוח קצת מהמציאות הכאוטית ולהתמסר לנשף רוק 2025. אלפים גדשו את הפארק לחגיגה בה יופיע גם האמן הבינלאומי, ארט גרפונקל, ועוד סוללת אמנים שגפן הקפיד לשמור בסוד כדי להפתיע את הקהל שלו.

ארט גרפונקל על בימת נשף רוק בפארק הירקון//מורן נחשוני

אביב גפן עם ארט גרפונקל, צילום: קוקו

הערב נפתח בווידאו ארט של מקבץ משירי של אביב גפן, אליו הקהל הצטרף בשירה. 

בשעה 20:50 נכנס גפן לבמה בטוקסידו לבן ופתח את ההופעה עם השיר "מחר".

אביב גפן פותח את נשף רוק עם השיר ״מחר״// צילום : משה בן שמחון

והייתה גם אזעקה. בעוד שבאצטדיון בלומפילד הקרוב, הנחה הכרוז את הקהל להישכב על הרצפה ולהקשיב להנחיות, ב"נשף" כלל לא שמעו את האזעקה ולא הועברו הנחיות של נציגי פיקוד העורף באירוע לקהל. למעשה, אביתר בנאי ואביב גפן המשיכו לשיר על הבמה, הקהל נשאר במקומו, והמוזיקה המשיכה להתנגן.

גפן, סחרוף ובנאי בהופעה, צילום: קוקו

גפן אמר לקהל: "אולי יהיו אזעקות, אני מעדכן שכיפת ברזל פרוסה ופה הכי בטוח וההופעה תימשך כרגיל. הטילים יורטו. אם בעתיד תהיה אזעקה נשמיע שיר של חוה אלברשטיין".

אביב גפן מארח את נורית גלרון בנשף רוק// צילום : משה בן שמחון

גורמים בפיקוד העורף אמרו ל"ישראל היום": "עצירת ההופעה ופרסום ההנחיות זו אחריות המשטרה, בדיוק כפי שקרה באצטדיון בלומפילד".

אבין גפן ושלום חנוך,

מהפקת המופע נמסר: "כוחות הביטחון ביקשו להמשיך את המופע ולא להפסיק אותו".

אביב גפן מבצע את ״השיר שלנו״// צילום: משה בן שמחון

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר