מעריצי שלום חנוך באקסטזה - ויש להם סיבה מצוינת: 40 שנים חלפו מאז יצא "מחכים למשיח", אלבום המופת של שלום חנוך, שכל מילה שנכתבה בו היא עדיין רלוונטית ופוצעת. כעת נותר לגלות כי ב־9 באוגוסט הקרוב באמפי פארק רעננה, לרגל ציון 40 השנים שחלפו ועל רקע הנוסטלגיה שאופפת את כולנו בשנה וחצי האחרונות, האלבום יקבל חיים חדשים במופע מיוחד וחד־פעמי.
על הניהול המוזיקלי של המופע מופקד משה לוי ועל הניהול האמנותי לואי להב. ביחד השלושה יצרו הפקה גדולה, שבה חנוך יבצע את האלבום במלואו לצד שירים נוספים מכל הזמנים, בליווי אורחים מיוחדים וכ־20 נגנים.
האלבום, שאותו חנוך כתב והלחין, נחשב אחת מנקודות המפנה הבולטות ביותר בתולדות הרוק הישראלי, וכולל טקסטים נוקבים וביקורת על המצב במדינה. האלבום היה הצלחה מיידית, והשירים שבו הפכו ללהיטים ונעשו רלוונטיים יותר ויותר עם השנים. שיר הנושא הזכור כל כך של האלבום תיאר בצורה נוקבת את תחושת הייאוש וחוסר האמון כלפי המנהיגות של אז.
לאחר צאתו של האלבום קיים חנוך מופע ענק בפארק הירקון, ובכך הפך לאמן הישראלי הראשון שעשה זאת. כעת הוא יחזור לחמם את הלבבות של הקהל בערב אחד, בט"ו באב, ולקוות יחד עם כולנו שאולי הפעם - משיח סוף־סוף יבוא.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו