"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הכרטיסים לאירוויזיון 2025 אזלו תוך דקות - אך יש לכם עוד סיכוי לצפות בו משם

דקות לאחר שנפתחה מכירת הכרטיסים לגמר ולחצאי הגמר של תחרות האירוויזיון, אזלו הכרטיסים לתחרות • למרות זאת, בחודש הבא צפוי גל נוסף של כרטיסים לצאת למכירה - אך במפתיע רוב הכרטיסים כבר סולד אאוט

,עודכן
0השמעה
מי המדינות ומה הרגעים שיכנסו השנה להיסטוריית התחרות?. צילום: איגוד השידור האירופי

מכירת הכרטיסים לחצי הגמר ולגמראירוויזיון 2025בבאזל שבשוויץ נפתחה אתמול – כשהכרטיסים אזלו תוך כשבע דקות. על פי ההערכות, כ-42 אלף כרטיסים הוקצו לקהל למופעים השונים, מתוכם נמכרו רובם בגל הראשון. בחודש הבא צפוי גל נוסף של כרטיסים למופעי האירוויזיון, לצאת למכירה.

בסך הכל הוקצו לתחרות האירוויזיון כרטיסים לתשעה מופעים שונים. שלושת המופעים שמשודרים בשידור חי: חצי הגמר הראשון, חצי הגמר השני שבו תשתתף גם ישראל, וגמר האירוויזיון. אך חוץ מהשידורים החיים, לכל חצי גמר וגם לגמר מתקיימות עוד שתי חזרות שבהן מריצים את המופע בשלמותו – וגם לאלו נמכרים כרטיסים לקהל, אשר כאמור, אזלו.

הכרטיסים לאירוויזיון 2025 נמכרו תוך כשבע דקות. עדן גולן בשנה בשעברה,צילום: AFP

השנה, על מנת לרכוש כרטיסים לתחרות, היה צריך להירשם למכירה מראש. באיגוד השידור האירופי אמרו שההרשמה מראש נועדה לצמצם את תופעת הבוטים אשר רוכשים כמות כרטיסים גדולה ולאחר מכן מוכרים אותם בספסרות במחיר מופקע. בנוסף, כל משתתף שנרשם הוגבל לארבעה כרטיסים בסך הכל לכל המופעים יחד.

טרם פתיחת המכירה, פרסמו בהפקת האירוויזיון כי כחצי מיליון אנשים נרשמו למכירה. זאת כאשר כמות הכרטיסים היא פחות מעשרה אחוזים מכמות האנשים שנרשמו. כדי לענות על הביקוש, הוחלט בבאזל לערוך הקרנה פומבית של גמר האירוויזיון באצטדיון הכדורגל המקומי, המכיל כ-36 אלף מקומות ישיבה.

חצאי גמר אירוויזיון 2025, כמו גם הגמר, ישודרו ב-13, 15 ו-17 במאי בכאן 11. בתחילת מרץ ייערך משדר מיוחד שבו ייחשף השיר של יובל רפאל לאירוויזיון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר