"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כשנה לאחר הפציעה: עידן עמדי צפוי לחזור להופיע

הזמר המפורסם צפוי לחזור לבמות בחודשים הקרובים, אם לא ייתכנו שינויים נוספים • החזרה לבמות תכלול ככל הנראה הופעות בתל אביב ובירושלים, וזאת לאחר תהליך שיקום ארוך

,עודכן
0השמעה
עידן עמדי. צילום: משה נחומוביץ'

לאחר שנפצע בעזה לפני כשנה ועובר בימים אלו תהליך שיקום, הזמרעידן עמדיצפוי לחזור להופיע בקרוב.

החזרה לבמות תכלול ככל הנראה הופעות בתל אביב ובירושלים כבר בחודש פברואר הקרוב - אם לא ייתכנו שינויים נוספים.

עידן עמדי במסיבת העיתונאים לקראת שחרורו מבית החולים (ארכיון),צילום: יוסי זליגר

כזכור, לפני מספר חודשים שיתף עמדי סרטון מרגש באינסטגרם, המתעד את צעדיו הראשונים בתחילת תהליך השיקום שלו. "אין דבר שהוא מובן מאליו בחיים האלה", כתב עמדי בטקסט שליווה את הסרטון. "למדנו את זה כולנו על בשרנו בשנה האחרונה. הארץ הזו, האנשים בה, תחושת הביטחון, רגעים לבנים, זריחה, שקיעה. התרגשות של אמא מהליכה פשוטה של כמה מטרים של הבן שלה בן ה-35", הוסיף וכתב על אמו שהתרגשותה ניכרת בסרטון. "אין מובן מאליו. הכל עולם ומלואו".

עמדי צפוי להוציא גם אלבום חדש בקרוב, עליו הוא עובד מספר חודשים. המנהל של המוזיקאי, העלה סטורי לפני כמה חודשים לחשבון האינסטגרם שלו ובו מצורפת רשימת השירים. בין השירים, ניתן לראות שמות כמו: "סופרמן", "אמא", "חמש צולבות, שני רימונים" ועוד.

מטעמו של עמדי אישרו את הדברים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר