"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

במקום בתל אביב: האירוע המוזיקלי הגדול בישראל מדרים לאילת

בינואר הקרוב 4-2 בחודש יתקיים פסטיבל הפסנתר בעיר הדרומית • את האירוע יפתח שלומי שבן שיארח את עמיר בניון והתקווה 6 יארחו את קרולינה במופע הסיום

,עודכן
0השמעה
שלומי שבן בצעדה לציון יום הולדתה ה-20 של נעמה לוי, התצפיתנית שנחטפה לעזה (ארכיון). צילום: קוקו

המלחמה הזאת גורמת לכולנולחשב מסלול מחדש, וגם בעולם התרבות שחזר לפעילות מותאמת למצב, מתגמשים ומשתנים בהתאם למציאות. גם פסטיבל הפסנתר, שהפך לאחד הפסטיבלים הגדולים בעולם המוזיקה הישראלית בו עלו מאות מופעים מקוריים וייחודיים, יעבור את השינוי המתבקש. בינואר הקרוב, 4-2 בחודש, במקום בתל אביב, יתקייים פסטיבל הפסנתר בעיר אילת, בו יעלו מגוון הפקות מקור עם אמנים ואמניות רבים ורבות מז'אנרים מוזיקליים שונים.

את הפסטיבל יפתח שלומי שבן שיארח את עמיר בניון, ובהמשך ישתתפו אביב גדג' "חדר ללילה"; אילנית; איפה הילד אקוסטי מארחים את אפרת גוש; ארקדי דוכין עם אתגר קרת; ג'ירפות מארחים את אביהו פנחסוב; דורי בן זאב במחווה ללול ושבלול; דניאל סלומון ודנה עדיני מציינים 20 ל"רבות הדרכים"; דניאלה ספקטור מארחת את איה זהבי פייגלין; החצר האחורית בעקבות אלבום חדש; היהודים במופע אקוסטי; יושי במופע מיוחד לפסטיבל; יסמין מועלם אקוסטי מיוחד לפסנתר; ירדנה ארזי מארחת את שוקולד מנטה מסטיק; מוני מושונוב במופע חדש שר; שירה גבריאלוב; ענת חיטמן; סוניה גיקוב; נופר סלמאן מארחת את עטר מיינר; נורית גלרון במופע חדש.

ירדנה ארזי עם משפחות החטופים (ארכיון),צילום: קוקו

בנוסף: עומרי סמדר מארח את מארק אליהו; עלמה גוב; ערן צור ועדי רנרט "חיבוק וכתב"; קרן פלס במופע אקוסטי; רונה קינן מארחת את אלון עדר; רמי קלינשטיין מארח את נועם קלינשטיין; שחר אבן צור "אגדה חיה"; שי צברי מקבל את השבת; שירי מימון במופע פסנתר; שלום חנוך מארח אלי מגן; והתקווה 6 שיארחו את קרולינה במופע הסיום.

שירי מימון,צילום: שי פרנקו

"הידיעה שאלפי אנשים ידרימו כדי לשמוע את המוזיקה הישראלית במיטבה, על שלל גווניה וצבעיה, היא מרוממת נפש, בעיקר בימים האלה שכולנו כל כך זקוקים לנחמה ולרגעים של שפיות", מסרה אתי אנטה שגב, המנהלת האמנותית של הפסטיבל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר