"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
על רקע חשיפת מחלתה: צפו ברגע המרגש של סלין דיון
בסרטון שפורסם ברשתות החברתיות, הזמרת הבריטית אדל נראית פורצת בבכי כשהיא מגלה שדיון נוכחת בהופעתה בלאס וגאס • היא ניגשת אליה, והשתיים מנגבות את דמעותיהן לקול תשואות המעריצים הנפעמים
אדל וסלין דיון חולקות רגע מרגש בלאס וגאס. צילום: טיקטוק

על רקע חשיפת מחלתה: צפו ברגע המרגש של סלין דיון

בסרטון שפורסם ברשתות החברתיות, הזמרת הבריטית אדל נראית פורצת בבכי כשהיא מגלה שדיון נוכחת בהופעתה בלאס וגאס • היא ניגשת אליה, והשתיים מנגבות את דמעותיהן לקול תשואות המעריצים הנפעמים

דורון פרידמן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הזמרת הבריטית אדל, שבשנתיים האחרונות מופיעה באולם הקולוסיאום המפואר שבמלון "סיזרס פאלאס" בלאס וגאס, התרגשה בשבת האחרונה עד דמעות לראות בקהל מעריצה מפורסמת במיוחד - לא אחרת מהמוזה שלה,סלין דיון.

במהלך ביצוע מרגש ללהיט "When We Were Young", הכוכבת (36) הבחינה בדיווה הקנדית (56). אחרי שקלטה מי יושבת מולה ומאזינה לה - אדל הפסיקה לשיר, ירדה מהבמה וניגשה לסלין תוך שהיא מתייפחת. דיון קמה על רגליה והשתיים התחבקו ארוכות, בירכו זו את זו וניגבו את דמעותיהן לקול תשואות המעריצים הנפעמים, שללא ספק הוציאו מהכיסים ממחטות משלהם.

המאורע תועד על ידי כמה צופים והועלה לרשת ביממה האחרונה - ועכשיו גם לכם יש הזדמנות לשלוף את הטישו, שכן לא בכל יום רואים שתיים מהזמרות הגדולות ביותר בימינו מתנהגות באופן כל כך חשוף, אמיתי ואנושי.

כזכור, ב-2022 חשפה סלין דיון שהיא מתמודדת עם הפרעה נוירולוגית בשם תסמונת האדם הנוקשה. מצבה הרפואי המורכב אילץ אותה לבטל את סיבובי ההופעות שלה, ובעצם להפסיק להופיע באופן סדיר, והפעמים הבודדות שבהן עלתה על הבמה בשנים האחרונות היו באירועים מיוחדים, כמו טקס הפתיחה של האולימפיאדה בפריז.

הגעתה של דיון לאולם הקולוסיאום היתה סוג של סגירת מעגל מבחינתה - שכן היא הופיעה בקביעות על אותה הבמה בדיוק בין ב-2003 ל-2007 ובין 2011 ל-2019, והקולוסיאום, שהושק ב-2003, למעשה נבנה לכבוד סדרת ההופעות הראשונה שלה.

עכשיו אפשר לומר שדיון העבירה את השרביט לאדל, שהפצירה בקהל לכבד את נוכחותה של הדיווה ותיארה אותה כאחד האנשים האהובים עליה. "לא רציתי להופיע בחדר שבו סלין היתה, אלא רציתי להופיע בחדר שנבנה לכבודה", סיכמה אדל את החוויה מעוררת ההשראה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...