"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תוך כמה דקות - סולד אאוט להופעה של עומר אדם בהיכל מנורה

למרות המחירים הגבוהים, המעריצים הסתערו על הכרטיסים, וכרגע יש יותר מ-70 אלף ברשימת ההמתנה • האם אדם יפתח עוד מופעים?

,עודכן
0השמעה
עומר אדם. צילום: סיימון אלמלם

עומר אדם מוכיח שוב כי הוא מלך הקהל הישראלי. תוך דקות ספורות מפתיחת מכירת הכרטיסים להופעתו בהיכל מנורה תל אביב ב-17.9, נרשם "סולד אאוט" מוחלט. למרות המחירים הגבוהים יחסית, הנעים בין 199 ל-499 שקלים, המעריצים לא נרתעו.

ההיסטריה לא נעצרה שם - גם ההופעה הנוספת שנקבעה ליום למחרת התמלאה במהירות שיא. בשיאו של הביקוש, נרשמו יותר מ-70 אלף ממתינים ברשימת ההמתנה. כעת, הכל תלוי בכמות ההופעות שיפתח אדם כדי לספק את הביקוש המטורף של מעריציו.

במקביל לטירוף הכרטיסים, אדם הכריז על סיומה של תחרות "שיר לעומר" ברשת טיקטוק. התחרות, שנועדה לגלות כישרונות צעירים, הבטיחה לזוכה מקום באלבומו הבא של אדם. "וואו איזה מסע מנחם ומעודד בתקופה הקשה הזו," כתב אדם לעוקביו, "אני עדיין מתרגש מכמויות השירים שהעליתם ובעיקר מהכישרון, היצירתיות והאהבה שהכנסתם לתחרות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר