"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
ליאור נרקיס מדבר לראשונה לאחר הפרידה: "די, זה נגמר, רציתי ללכת"
הזמר משחרר היום את השיר "נגמר", שכתבו משה בן אברהם ואופק יקותיאל • מדובר בבלדה שהיא הסינגל הראשון לקראת אלבום חדש בו הוא חושף את רגשותיו ותחושותיו בעקבות הפרידה מאשתו ספיר

ליאור נרקיס – נגמר (Prod. By Moshe&Ofek)

ליאור נרקיס מדבר לראשונה לאחר הפרידה: "די, זה נגמר, רציתי ללכת"

הזמר משחרר היום את השיר "נגמר", שכתבו משה בן אברהם ואופק יקותיאל • מדובר בבלדה שהיא הסינגל הראשון לקראת אלבום חדש בו הוא חושף את רגשותיו ותחושותיו בעקבות הפרידה מאשתו ספיר

,עודכן
0השמעה
[object Object]

לאחר הפרידה מאשתו ספיר, בוחרליאור נרקיסלשתף בשיר חדש ואישי את רגשותיו ותחושותיו על מה שעובר עליו, ולתת למוזיקה לדבר בעד עצמה. השיר "נגמר", שכתבו משה בן אברהם ואופק יקותיאל שיוצא היום, הוא הסינגל הראשון מתוך אלבום חדש, שמספר על התקופה החדשה בחייו ועל קשת הרגשות שהוא חווה.

בבלדה הוא שר: "די, זה נגמר, רציתי ללכת, שונא אותך הרבה יותר כשאת שותקת ואיזה עצוב שזרקנו לפח ת'שנים. עברנו הכל, מי היה מאמין שבסוף נפרק משפחה, ילדים, וזה מפיל אותי, גומר אותי, תגידי מי עכשיו יציל אותי כשהכל מתפוצץ בפנים. אז איך את נתת לי ללכת, איך את עכשיו לא בוכה, ולמה את לא מתרגשת מכלום, נשארתי לבד במיטה. זוכרת רקדנו בגשם, אהבנו כמו שני ילדים, ולא משנה מי תהיה פה מחר, את תלכי איתי כל החיים".

ליאור וספיר נרקיס,צילום: מאיר פרטוש

כאמור, "נגמר" הוא סינגל ראשון מאלבום חדש שייצא לנרקיס אחרי אלבום הדואטים שלו שיצא עבור לוחמים וכלל דואטים עםעומר אדם, עדן חסון, אושר כהן, אודיה, איתי לוי ושלומי שבת.

למרות הפרידה ושברון הלב, נרקיס יגיע לשמח לבבות של אוהבים אחרים ב-18 באוגוססט במופע מיוחד לט"ו באב "עושים אהבה במנורה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו