"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מבלי ששמתם לב: זה מה שג'ניפר לופז עשתה

סיבוב ההופעות והאלבום החדש של הזמרת נחלו כישלון עם ביטולי מופעים ומקומות צוננים למדי במצעדים • כדי להתמודד עם התגובה הפושרת למרכולתה החדשה, בחרה הכוכבת במהלך תקדימי ומחושב

,עודכן
0השמעה
ג'ניפר לופז בהופעה. הפגישה הכי מרגשת. צילום: AP

האם שיא הקריירה שלג'ניפר לופזמאחוריה? מסתמן שכן. כשכוכבת הפופ בת ה-54 שחררה בפברואר האחרון את אלבום האולפן החדש והתשיעי שלה, "This Is Me… Now", היא ככל הנראה לא שיערה לעצמה שהוא בסך הכל יתברג למקום ה-38 במצעד הבילבורד האמריקני. מדובר באלבום הראשון של לופז שלא מצליח להשתלב בין 20 המקומות הראשונים בדירוג האלבומים החשוב ביותר בארה"ב, מה גם שהסינגל המוביל מתוכו, "Can’t Get Enough", לא בדיוק היכה גלים (מקום 40 במצעד שירי המיינסטרים של הבילבורד ומקום 45 בבריטניה, עם הצלחה סבירה במדינות לטיניות בלבד).

המתנה של ג'ניפר לופז לגל גדות (ארכיון)

לא נעים, אבל זו רק ההתחלה: מכירת הכרטיסים של סיבוב ההופעות הצפון אמריקני שאמור ללוות את האלבום, "This Is Me… Now: The Tour", שצפוי לצאת לדרך ביוני הקרוב, סובל עד כה ממכירת כרטיסים דלילה במיוחד. כמה דלילה? לופז נאלצה לבטל שבעה מועדים שלו בערים גדולות בארה"ב דוגמת קליבלנד, אטלנטה, ניו אורלינס ויוסטון. ככה דלילה. אף שמדובר בסיבוב ההופעות הראשון של הזמרת בחמש השנים האחרונות, נראה כי המעריצים של לופז לא כל כך נחושים לראות אותה בלייב - לפחות לא כמו פעם.

אז מה עושים? מחשבים מסלול מחדש. הלילה (רביעי) פורסם בארה"ב כי שם סיבוב ההופעות הוסב ל-"This Is Me… Live: The Greatest Hits", וגם המהות שלו השתנתה: במקום לבצע בעיקר שירים מתוך האלבום החדש, לופז תתמקד בלהיטים הגדולים שלה מכל הזמנים - שירים שהקהל מכיר ואוהב - בניגוד לרצועות פחות מוכרות מאלבום לא פופולרי במיוחד, בשאיפה שככה יחול שיפור במכירות.

ג'ניפר לופז,צילום: איי.פי

אף שלופז ואנשיה לא יודו שהמיתוג המחודש נובע מהדשדוש של האלבום ומביטולי ההופעות המרובות (סוכניה לא הגיבו לפניות התקשורת האמריקנית), קשה לחשוב על סיבה אחרת שיכלה להביא לשינוי הפתאומי - מהלך די חסר תקדים בעולם המוזיקה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר