"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הנציג הבריטי לאירוויזיון פרסם מכתב נגד ישראל, עליו חתמו מתמודדים אחרים

אולי אלכסנדר, הזמר שיתחרה בשם הממלכה בתחרות, קרא ל"הפסקת אש מיידית" והוסיף ש"חשוב לנו לעמוד בסולידריות עם המדוכאים" • על המכתב חתמו גם נציגי אירלנד, נורבגיה, פורטוגל, שווייץ, דנמרק, ליטא ופינלנד

,עודכן
0השמעה

עדן גולן מתבשרת על אישור השיר לאירוויזיון // כאן

אולי אלכסנדר, הזמר שייצג את בריטניה בתחרות האירוויזיון כתב ופירסם מכתב פומבי הנוגע להשתתפות ישראל בתחרות: "לאור המצב הנוכחי בשטחים הפלשתינים הכבושים, ובמיוחד בעזה, אנחנו לא מרגישים בנוח לשתוק. חשוב לנו לעמוד בסולידריות עם המדוכאים ולהביע את משאלת הלב שלנו לשלום, להפסקת אש מיידית ומתמשכת ולחזרתם בשלום של כל בני הערובה. אנו עומדים מאוחדים נגד כל צורות השנאה, כולל אנטישמיות ואיסלמופוביה".

pic.twitter.com/VBNQWwPe46

— olly alexander (@alexander_olly)March 29, 2024

"אנו מאמינים בתוקף בכוחה המאחד של המוזיקה, המאפשר לאנשים להתעלות מעל הבדלים ולטפח שיחות וקשרים משמעותיים", הוא הוסיף. "אנו חשים שחובתנו ליצור ולקיים את המרחב הזה, מתוך תקווה עזה שהוא יעורר חמלה ואמפתיה רבה יותר".

לוגו אירוויזיון 2024,צילום: AFP

כזכור, אחרי טבח 7 באוקטובר ומלחמת חרבות ברזל עלה שוב ושוב נושא השתתפות ישראל בתחרות האירופית. נציגי מדינות שונותאיימו שלא להשתתף בתחרותאם ישראל תיקח בה חלק, וועדת התחרות דרשה מישראללשנות את מלות השיר של עדן גולן, משום שהן "פוליטיות מדי", ועצומות שונות ומשונות קראו להדיח את ישראל מהאירוויזיון.

עדן גולן,צילום: קוקו

המכתב הפומבי של אולי בסך הכול מצטרף לגל העכור הזה של ביקורת חד-צדדית ומגמתית נגד הנציגה שלנו, השיר שהיא תשיר והמדינה שהיא מייצגת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר