"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"אף ילד לא צריך להיות חלק ממלחמה": פול מקרטני וענקי מוזיקה נוספים מתגייסים
פול מקרטני, הכמיקל בראדרס ועוד אמנים לוקחים חלק במיזם "Secret 7" שכל הכנסותיו ייתרמו לארגון הפועל לטובת ילדים באזורים מוכרי מלחמה ברחבי העולם • בארגון התייחסו גם ישירות למלחמה בישראל
פול מקרטני. צילום: AFP

"אף ילד לא צריך להיות חלק ממלחמה": פול מקרטני וענקי מוזיקה נוספים מתגייסים

פול מקרטני, הכמיקל בראדרס ועוד אמנים לוקחים חלק במיזם "Secret 7" שכל הכנסותיו ייתרמו לארגון הפועל לטובת ילדים באזורים מוכרי מלחמה ברחבי העולם • בארגון התייחסו גם ישירות למלחמה בישראל

,עודכן
0השמעה

השלוחה הבריטית של War Child - ארגון המסייע לילדים באזורים מוכי מלחמה ברחבי העולם, ישחרר בתחילת השנה הבאה אלבום אוסף בן שבעה שירים בביצוע אמנים מובילים כמו פול מקרטני, הכמיקל בראדרס, הוזייר ואחרים, כחלק ממיזם מתמשך בשם "Secret 7" שמושק כעת לאחר הפוגה בת כמה שנים.

האלבום ישוחרר במהדורה מוגבלת של 700 תקליטי ויניל, כאשר כל תקליט ייעטף בשרוול שונה שיעוצב הן על ידי אמנים ידועים והן על ידי אמנים בלתי מוכרים, אשר זהותם לא תפורסם מראש. האלבומים יוצעו במכירה פומבית, וזהות האמן שעיצב כל שרוול ספציפי תיחשף רק לאחר המכירה - שכל ההכנסות ממנה ייתרמו לארגון. יצויין כי לא מדובר בהקלטות חדשות של השירים, אלא ברצועות נבחרות שהאמנים הסכימו לתרום מהקטלוג הקיים שלהם. לפני המכירה, כל השרוולים יוצגו בפני הקהל הרחב בגלריית NOW שבלונדון, בין 2 ל-17 במרץ 2024. עד אז, אמנים שמעוניינים להשתתף בעיצוב השרוולים מוזמנים להציע את מועמדותםכאן, בצירוף דוגמה של עבודה קודמת.

secret 7,צילום: COURTESY CHARLES EMERSON AND NOW GALLERY

"אנו שמחים להכריז על חזרתו של פרויקט 'Secret 7', שיעזור לגייס תרומות לעבודה החשובה של War Child באזורי קונפליקט ברחבי העולם", אמר ריץ' קלארק, ראש מחלקת המוזיקה של הארגון. "אנו מאמינים שאף ילד לא צריך להיות חלק ממלחמה - לעולם - ולכן פרויקטים כמו 'Secret 7' הם חשובים כל כך. אנו מודים לכל המוזיקאים, לאמנים ולשותפים שמעורבים בפרויקט. יחד, נוכל להגן ולחנך הרבה יותר ילדים, ולתמוך בתהליך ההחלמה שלהם לעתיד בטוח יותר".

כמו כן,בעמוד הבית של אתר War Childבריטניה פורסמה התייחסות ישירה למלחמה בישראל: "אנו נחרדים ממקרי החטיפה והרצח בישראל ב-7 באוקטובר, שכוללים מראות חורבן שהתרחשו בפסטיבל מוזיקה", נכתב בעמוד. "יותר מ-1,400 ישראלים נרצחו בהתקפות הללו, עם דיווחים על למעלה מ-200 אנשים שנלקחו כבני ערובה. מאז נמשך ירי טילים לעבר מרכזי אוכלוסייה בישראל".

כמו כן התייחסו בארגון לנעשה ברצועת עזה: "אנו נחרדים מהמשבר ההומניטרי המעמיק בעזה - שבה כמעט חצי מהאוכלוסיה הם ילדים. הפצצות עיקשות מהאוויר, מהים ומהיבשה מתרחשות מאז 7 באוקטובר... מספר ההרוגים בעזה עומד כעת על 3,785 בני אדם, כולל 1,524 ילדים".

רשימת השירים שתופיע באוסף:

  1. "A Different Kind of Human" - אורורה (זמרת נורווגית).
  2. "Stop the Flame" - סלסט (זמרת בריטית).
  3. "Swan Upon Leda" - הוזייר.
  4. "Lullaby" - סוזי והבנשיז.
  5. "Pipes of Peace" - פול מקרטני.
  6. "Skipping Like A Stone" - הכמיקל בראדרס ובק.
  7. "We Sell Hope" - הספשלז.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו