"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בכיר בתעשיית המוזיקה: "אי אפשר להמשיך לעבוד בהתנדבות לנצח"
ליאור טבת, מאנשי המוזיקה הבולטים בארץ, פרסם פוסט בפייסבוק בו קרא למשרד התרבות לסייע לאמני ישראל, שמאז פרוץ המלחמה ירד עליהם המסך ופועלים בהתנדבות מלאה • "לקחת את הכספים ולנתב אותם להופעות כדי שנוכל להמשיך להגיע ולחזק"
שלמה ארצי ושלום חנוך. צילום: קוקו

בכיר בתעשיית המוזיקה: "אי אפשר להמשיך לעבוד בהתנדבות לנצח"

ליאור טבת, מאנשי המוזיקה הבולטים בארץ, פרסם פוסט בפייסבוק בו קרא למשרד התרבות לסייע לאמני ישראל, שמאז פרוץ המלחמה ירד עליהם המסך ופועלים בהתנדבות מלאה • "לקחת את הכספים ולנתב אותם להופעות כדי שנוכל להמשיך להגיע ולחזק"

מאיה כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מאז פרוץ המלחמה התגייסו מרבית אמני ישראל לתמיכה והעלאת המורל. כמו שאר האזרחים שהתגייסו לסייע בכל מה שרק ניתן, גם אנשי עולם התרבות שהמסך ירד עליהם נמצאים שם; שרים בהלוויות, מנחמים בשבעות, מופיעים בפני ילדים ומשפחות מפונים, ומנסים לעשות את מה שהם יודעים הכי טוב - להעלות חיוך בימים כל כך חשוכים. אבל ההתנדבות הזו גם גורמת לחלקם לקשיים כלכליים - והרצון של האמנים להמשיך ולהיות שם עבור כולם, כמו שהם תמיד עושים, מתלווה לאחרונה בקריאה ובקשה לעזרה.

ליאור טבת, מבכירי אנשי המוזיקה בארץ, ומי שמלווה כמנהל סאונד אמנים גדולים בהםשלמה ארצי, שלום חנוך, דודו טסה ועוד - פרסם הבוקר (שני) בחשבון הפייסבוק שלו את הקריאה הבאה: "בשבועיים וחצי שחלפו התגייסנו כל אנשי התרבות בארץ ויצאנו להופיע, החל בלוויות דרך בסיסי צה"ל ועד מפוני העוטף. אין לתאר את העוצמה ואת הכוח שזה נותן לאנשים.

דודו טסה, צילום: דודי חסון

"אבל אי אפשר להמשיך לנצח לעבוד בהתנדבות. אני קורא לשר התרבות ולאנשי מפעל הפיס לקחת את הכספים של אירועי התרבות שהיו אמורים להתקיים ולנתב אותם להופעות כדי שנוכל להמשיך ולהגיע לאנשים שכל כך צריכים את הנחמה והחיזוק הזה".

הפוסט זכה לתמיכה רבה בקרב קולגות העובדים מאחורי הקלעים של תעשיית המוזיקה והתרבות, שקראו גם הם למשרד התרבות לסייע בתקצוב שיתאים למצב הקיים - ויאפשר להם להמשיך להיות הכתף התומכת, העוגן ושברירי האור שיש בתוך החושך הגדול.

תגובת משרד התרבות תובא לכשתתקבל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...