"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הישג אדיר: אחרי כמה שעות אזלו כל הכרטיסים למופע של נועה קירל בפארק הירקון

עוד שיא ענק לכוכבת הישראלית, שבכמה שעות בלבד מכרה 65 אלף כרטיסים למופע הגדול שייערך ב-21 בספטמבר • "למדתי מהפעם הקודמת שאני יכולה ומסוגלת, ועכשיו יש לי הזדמנות לקחת את זה לשלב הבא", אמרה בשבוע שעבר

, עודכן
0השמעה
נועה קירל (ארכיון) . צילום: קוקו

כוכבת על: נועה קירל בהישג חסר תקדים. היום (ראשון) נפתחה מכירת הכרטיסים להופעה שלה בפארק הירקון, ותוך פחות מחמש שעות אזלו כל הכרטיסים.

נועה קירל במסיבת עיתונאים (ארכיון)

כזכור, קירל תשוב לפארק הירקון ב-21 בספטמבר, ו-65 אלף המעריצים כבר הבטיחו את מקומם.

״לא ישנתי בלילה, זה מאוד מרגש״, אמרה קירל בשבוע שעבר במסיבת עיתונאים. ״יהיו הפתעות ויש לי כמה רעיונות שחשבתי עליהם. אני חושבת שהדבר המרכזי שלמדתי מההופעה הקודמת זה שאני יכולה ומסוגלת, כי לפני כן לא עשיתי מופע בסדר גודל כזה. באמת הוכחתי לעצמי שאני מסוגלת ויכולה ועכשיו יש לי הזדמנות לקחת את זה לשלב הבא ולעשות את זה עוד יותר גדול״.

נועה ותומר בקיסריה. מזל טוב,

ובזמן שכל הכרטיסים להופעה נרכשו, קירל הגיעה לקיסריה יחד עם בן זוגה תומר שחוגג היום את יום הולדתו. מזל טוב לשניהם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר