"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי הסרטון שפורסם מהחזרה השנייה - נועה קירל מזנקת בהימורים

הכוכבת הישראלית ממשיכה להראות עד כמה היא פנומנלית • גולשים רבים בעולם נדהמו מהטיזר של ההופעה, וכעת היא עוקפת (גם) את שוודיה בדירוגים של המעריצים

,עודכן
0השמעה
נועה קירל בחזרה לאירוויזיון 2023. צילום: Chloe Hashemi / EBU

עדיין פנומנל: אחרי שתי חזרות על הבמה וטיזר מצולם בן 30 שניות שכבר שוחרר, נועה קירל ממשיכה להוכיח לאירופה ולעולם שהיא יוניקורן מטורף.

אל אלפי התגובות המפרגנות ברשת מגולשים ברחבי העולם, שהכתירו את קירל כמלכה והיללו אותה כפרפורמרית מטורפת שראויה לזכייה, מצטרף כעת גםסקר של Wiwibloggs, בלוג מעריצי האירוויזיון הפופלארי, שכמו כולם אוהב להמר על מי שיזכה בתחרות.

מתוך החזרה השנייה של קירל על הבמה,צילום: Corinne cumming, EBU

בסוף שלב החזרות, הגולשים בבלוג התבקשו לדרג את המדינה האהובה עליהם. נועה קירל ניצבת נכון לעכשיו במקום השני עם קצת יותר מ-16% מקולות המצביעים, כשבמקום הראשון ניצבת פינלנד עם כ-26% מקולות המצביעים. אחריהן בחמישייה הפותחת: שוודיה עם כ-10%, סרביה עם כ-7% והולנד עם קצת יותר מ-5% מסך קולות המצביעים.

קירל תתמודד בחצי הגמר הראשון שיתקיים ביום שלישי הקרוב (9 במאי).אירוע הגמר הגדול ייערך בשבת הבאה (13 במאי).

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר