"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו בעומר אדם ב"הופעת הפיצוי": "לעולם לא אאכזב את הקהל שלי"

לאחר סערת ההופעה הקצרה בפארק הירקון, הזמר קיים מופע פיצוי ראשון מתוך שלושה • על הביקורות הקשות מהמעריצים: "תזכרו שמאחורי כל תגובה שלכם בסופו של דבר עומד בן אדם"

,עודכן
0השמעה

צילום: חגית נוביק סלומון וירון כהן

אחרי סערת ההופעה הקצרה, עומר אדם ערך הערב (חמישי) את הופעת הפיצוי הראשונה מבין שלוש בזאפה לייב פארק בראשון לציון. אדם התייחס לתגובות הקשות שקיבל ושיתף את הקהל בתחושותיו.

עם תחילת המופע פנה אדם לאלפי מעריציו: "עם כל הרצון לעשות רק טוב, בסוף לא יצא מה שאני רציתי ומה שאתם רציתם. ראיתי מלא תגובות שלכם. הרגשתי בדיוק אותו דבר וחשוב לי שתזכרו שמאחורי כל תגובה שלכם בסופו של דבר עומד בן אדם, עבדכם הנאמן. כולנו בני אדם. ישבתי עם עצמי והבנתי שצריך לקחת הכל לטובה. טוב שאנחנו נפגשים, היינו צריכים להיות יותר ביחד. אני אוהב אתכם ובחיים לא אאכזב אתכם. אם אתם נפגעים מההופעה הזאת – שמתי תיבת תלונות בחוץ".

כזכור, לפני כחודש התעורר זעם רב בקרב מי שבאו לצפות בהופעה של אדם עם ניקי ג'אם בפארק הירקון בתל אביב, בגלל שארכה כשעה בלבד. יממה אחר כך הודיע הזמר כי יפצה את הקהל במופעי חינם במיוחד עבורם. הערב עמד במילתו, וקיים את המופע הראשון.

מופע הפיצוי הבא ייערך אף הוא בזאפה לייב פארק בעוד יומיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר