"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
מעריצי קווין נלהבים: נחשף שיר גנוז בביצוע פרדי מרקיורי
שיר גנוז של הלהקה האגדית, שהוקלט בסוף שנות ה-80 על ידי סולנה המקורי והאהוב, ייחשף בקרוב, כך נמסר על ידי גיטריסט ההרכב בריאן מיי • "מצאנו מתנה קטנה מפרדי"
פרדי מרקיורי| צילום: Gettyimages

מעריצי קווין נלהבים: נחשף שיר גנוז בביצוע פרדי מרקיורי

שיר גנוז של הלהקה האגדית, שהוקלט בסוף שנות ה-80 על ידי סולנה המקורי והאהוב, ייחשף בקרוב, כך נמסר על ידי גיטריסט ההרכב בריאן מיי • "מצאנו מתנה קטנה מפרדי"

,עודכן
0השמעה

בשורה משמחת למעריצי להקתקווין:שיר גנוז של הלהקה, שהוקלט בסוף שנות ה-80 ומעולם לא שוחרר, צפוי להיחשף בחודש ספטמבר. השיר, כך נמסר על ידי הגיטריסט בריאן מיי, הוקלט על ידי הלהקה הבריטית המיתולוגית בסשנים של האלבום The Miracle מ-1989, אולם לא מצא את מקומו בשירי האלבום הסופיים, וגם לא שולב כבי-סייד באחד הסינגלים.

"מצאנו מתנה קטנה מפרדי (מרקיורי, סולנה המנוח של קווין שהלך לעולמו ב-1991 - ד"פ)", סיפר מיי בראיון שהעניק לתחנת הרדיו של ה-BBC, יחד עם מתופף הלהקה, רוג'ר טיילור. "די שכחנו מהשיר הזה, והגילוי היה נפלא. האמת היא שהשיר פשוט היה מתחת לאף שלנו במשך כל הזמן הזה. הבטנו בו כמה וכמה פעמים ואמרנו לעצמנו שאי אפשר להציל אותו, אבל בסופו של דבר גייסנו את מהנדסי הסאונד שלנו, והתוצאה היא יצירה יפה ומרגשת מאוד", סיכם הגיטריסט בן ה-74, שנמנע מלחשוף את שם השיר החדש.

יש לציין שגם אחרי מותו של מרקיורי, המשיכה קווין את פעילותה ואף שחררה לא מעט רצועות שהוקלטו על ידי הסולן הווירטואוזי, כאשר האלבום Made in Heaven מ-1995 והאוסף Queen Forever מ-2014 הם דוגמאות טובות לכך. מאז 2011 משמש הזמר האמריקני אדם למברט "סולן מחליף" של קווין, ובימים אלה עורכת הלהקה סיבוב הופעות אירופי. כמו כן, ב-2018 שוחרר הסרט זוכה האוסקר "רפסודיה בוהמית", שמתמקד בתחילת דרכה של קווין בכלל ובחייו של מרקיורי בפרט, ובשנה שעברה ציינו מיי וטיילור כי הם "בוחנים רעיונות" להפקת סרט המשך. אין מה לומר, ההצגה אכן נמשכת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו