בימים האחרונים עוקביה של הזמרת יהודית רביץ שמו לב לשינוי בתכנים שהיא משתפת ברשתות החברתיות. כפי שפורסם אמש (שלישי) בתכנית "הצינור", רביץ החלה להעלות סרטוני הסברה שתומכים בישראל, בהם קטעים של עמודי ימין שפוסלים ישיבה עם המפלגות הערביות ולייקים לפוסטים של בנימין נתניהו.
הדעות הנוכחיות של רביץ הפתיעו את הקהל, כיוון שרק לפני שלוש שנים הזמרת, ששמרה באדיקות על עוצר הופעות, הגיעה לשיר את "התקווה" במסגרת הפגנה בקפלן לצד מובילי המחאה.
בשיחה שרביץ קיימה עם "הצינור" היא אמרה: "אחלה, יופי של שיח, בסדר גמור. השיח הזה הוא לא שקרי אז קיבלת את התשובות שלך על זה. אני עושה לייקים ושיתופים, אז שם אתה יכול למצוא את התשובות שאתה רוצה. אני מודעת לפעולות שאני עושה. אף אחד לא מתפעל לי את האינסטגרם, זה שלי פרטי ואני לוקחת אחריות מלאה. אני במציאות, אני לא במפה הפוליטית".

