שורד השבי זיו ברמן ובת זוגו, אדר דוכן, יוצאים לדרך משותפת: השניים מחפשים דירה ראשונה, ופנו לעוקבים בבקשת עזרה. "כבר תקופה ארוכה שאדרי ואני מחפשים מקום להתחיל בו את החיים המשותפים שלנו", כתב ברמן בסטורי באינסטגרם, לצד תמונה של השניים מחובקים.
הפנייה מגיעה שבועות ספורים אחרי שברמן ציין שנה לשחרורו מהשבי בפוסט אישי. הוא סיפר שקלט את התאריך תוך כדי נהיגה, והתרגש כל כך שנאלץ לעצור בצד הדרך. הוא כתב על אשמת השורד שעדיין מלווה אותו, וביקש לזכור את הנופלים, את הפצועים ואת הלוחמים. באותו פוסט שיתף גם את החדשות הטובות: הוא התאהב באישה מדהימה "שעושה לי הכי טוב בעולם".
"העדפנו שלא לבקש עזרה"
בסטורי הודה ברמן שלא היה להם פשוט לבקש. "חיפשנו ובדקנו אבל לצערנו עדיין לא הצלחנו למצוא את הבית שלנו", כתב. "העדפנו שלא לבקש עזרה דרך הרשתות החברתיות, אבל לפעמים צריך לדעת גם להיעזר באנשים סביבנו".
הזוג מחפש דירה באזור הרצליה והסביבה. "אז אם אתם מכירים דירה שעומדת להתפנות, באזור הרצליה והסביבה, או מישהו שיכול לחבר אותנו לאדם הנכון, נשמח שתפנו אלינו או תשתפו", כתב, וחתם: "אוהבים אתכם, תודה".

